--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 
ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ 
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ) ΤΟΥ SITE

ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΔΩ
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 6η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου,  στις 18:00, στην  ΛΑΜΙΑ  στο Ξενοδοχείο Σαμαρά,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 7η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου,  στις 17:00, στο  ΑΓΡΙΝΙΟ  στο Ξενοδοχείο Imperial, στο 1o χλμ Εθνικής Οδού Αγρινίου - Αμφιλοχίας με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ 8η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου,  στις 18:00, στα ΧΑΝΙΑ  στο Ξενοδοχείο AKALI, Κισσάμου 55, με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 9η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου,  στις 11:00, στα Ιωάννινα, στη Λιθαρίτσια, όπισθεν του κτιρίου της Μεραρχίας,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 10η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου,  στις 11:00, στο  Ηράκλειο  στο Ξενοδοχείο Αστόρια, στην πλατεία Ελευθερίας,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 11η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου,  στις 18:30, στην  Καβάλα  στο Ξενοδοχείο Ωκεανίς,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ 12η 
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου,  στις 17:00, στην  Αρτα  στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 13η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου,  στις 18:30, στο  Βόλο  στο Ξενοδοχείο ΚΥΨΕΛΗ στην οδό Αργοναυτών στην παραλία του ΒΟΛΟΥ,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ 14η 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας σας καλεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου,  στις 19:00, στη  Λάρισα  στο Ξενοδοχείο ΔΙΟΝΥΣΟΣ,  με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών μας στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου