--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Ιδεολογική τοποθέτηση

Οι μετανάστες αποτελούν ένα σημαντικό τμήμα των δυτικών κοινωνιών και διακρίνονται στους νόμιμους (άδεια εισόδου, εργασίας, κλπ) και στους παράνομους (λαθρομετανάστες).
Για τους νόμιμους η παραμονή στη χώρα θεωρείται αποδεκτή, υπό προϋποθέσεις. Για τους παράνομους όμως επιβάλλεται η άμεση επιστροφή στη χώρα τους προς προστασία της πληθυσμιακής σύνθεσης της πατρίδας μας, έλεγχο της εγκληματικότητας, της ανεργίας, των ασθενειών και αποφυγή της οικονομικής επιβάρυνσης, (διαμονή – περίθαλψη, κλπ).

Βασικές αρχές

Το Ελληνικό Κράτος δεν ανέχεται παράνομους αλλοδαπούς και τους απελαύνει διεκδικώντας την οικονομική επιβάρυνση που υφίσταται.
Οι αλλοδαποί πού επιθυμούν να ζήσουν στην Ελληνική επικράτεια δεν μπορούν να επιβάλλουν στους Έλληνες πολίτες τους δικούς τους τρόπους ζωής, θρησκεία, κ.α.
Αντιθέτως, για να τους δοθεί η άδεια εισόδου και παραμονής είναι απαραίτητη προϋπόθεση η γραπτή τους δήλωση ότι σέβονται και αναγνωρίζουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος, τους νόμους, τους θεσμούς, τα όργανα και τον πολιτισμό της και δεν θα προσπαθήσουν να πιέσουν την κοινωνία να τους αναγνωρίσει ως μειονότητα.

Προτάσεις

Άμεση επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης «Δουβλίνο ΙΙ» για κοινή Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία μαζικού επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών και ανάληψη του κόστους διαμονής, περίθαλψης, απέλασης από την ΕΕ.
Κατάργηση της υφιστάμενης ευνοϊκής για τους λαθρομετανάστες νομοθεσίας και ψήφιση νόμου αντίστοιχου των λοιπών Ευρωπαϊκών χωρών.
Άμεση απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών.
Άμεση απέλαση οποιουδήποτε έχει αποκτήσει εκουσίως την Ελληνική υπηκοότητα ή βρίσκεται σε καθεστώς νόμιμου μετανάστη αλλά έχει υποπέσει σε σοβαρά ποινικά αδικήματα ή αδικήματα που άπτονται της Εθνικής Ασφάλειας της χώρας.
Επαύξηση των μέσων και δυνατοτήτων επιτήρησης και φύλαξης των συνόρων.
Ειδική νομοθεσία με πρόβλεψη βαρύτατων ποινών σε διακινητές και εργοδότες παράνομων αλλοδαπών.
Λήψη μέτρων για αποφυγή γκετοποίησης περιοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου