--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Διασύρει την Ελλάδα μας η διεφθαρμένη πολιτική-κομματική (κοινοβουλευτική) δικτατορία

Με κραυγαλέα αστυνομική παρουσία, εν μέσω αποδοκιμασιών και ύβρεων προς τον πολιτικό κόσμο, αλλά και με σοβαρά επεισόδια σε ορισμένες πόλεις, ολοκληρώθηκε η στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου, που είχε διάρκεια μόνο 35 λεπτά. Δεκάδες ήταν οι πολίτες που προσήχθησαν σε αστυνομικά τμήματα σε πολλές  πόλεις της χώρας, αποδοκιμασίες κατά πολιτικών. Στην Αθήνα, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κλέφτες» και «προδότες», συγκεντρωμένοι πολίτες ''γιουχάισαν'' τους επίσημους στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που ο ολίγιστος Πρόεδρος της ''Δημοκρατίας'' Καρ. Παπούλιας, κατάθετε στεφάνι στον 'Αγνωστο Στρατιώτη.

''Ζήτω η Ελληνική Δημοκρατία''. Αυτή γιά την οποία πολέμησαν τόσες γενιές Ελλήνων και που τώρα κατάντησε
αστυνομοκρατούμενη-σιδερόφρακτη, με ελεύθερους σκοπευτές, χωρίς κόσμο και σε ένα κλίμα ''ιδιωτικού κλαμπ'', όπου ξενόδουλοι διεφθαρμένοι πολιτικοί μαζεύονται μεταξύ τους, συγχαίρονται για την επιτυχία τους κι έχουν και την αναίδεια να κάνουν και ''δηλώσεις'' γιά την εθνική παλιγγενεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου