--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ


Μετά τις χτεσινές δηλώσεις Μπεγλίτη που δημιούργησαν αρνητικές αντιδράσεις, αφού είπε για τον 77χρονο αυτόχειρα ότι «κανείς δεν ξέρει αν είχε χρέη ή αν του τα έφαγαν τα παιδιά του», ήταν η σειρά του Πάρι Κουκουλόπουλο να τοποθετηθεί στο θέμα της αυτοκτονίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.
Ειδικότερα, μιλώντας για το ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε ο Χρήστος Κωστούλας, όπου έγραφε ότι αυτοκτονεί γιατί δεν θέλει να καταλήξει να ψάχνει στα σκουπίδια, ο Πάρις Κουκουλόπουλος είπε μεν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι το συμβάν δημιουργεί αφωνία, περισυλλογή και προβληματισμό, ωστόσο επιχείρησε να ερμηνεύσει το σημείωμα του 77χρονου αυτόχειρα λέγοντας το εξής: «Μιλά στο όνομα πολλών, γιατί προφανώς ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός, όσα χρόνια κι αν περάσουν από τη σύνταξή του, δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια»! (apospasma)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου