--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Νέα μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση - Τι θα ψηφίζατε εαν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή;

Η 2η μεγάλη ηλεκτρονική δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου απο το πιο δημοφιλές blog 
της Ελλάδας ξεκίνησε. Τι θα ψηφίζατε εαν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή;


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ! Μεγαλύτερη συμμετοχή  σημαίνει και πιο έγκυρα αποτελέσματα!

-) Πρόκειται για ανοιχτή ηλεκτρονική ψηφοφορία με την πιο σοβαρή εταιρεία του διαδικτύου ώστε να αποφευχθούν οι διπλοψηφίες. Αποτελέσματα δεν μπορούμε να πειράξουμε κατά το δοκούν όπως συνηθίζουν διάφορες εταιρείες δημοσκοπήσεων.

-) Στις ηλεκτρονικές δημοσκοπήσεις το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό του συνόλου του πλυθησμού. Δείχνει όμως με σχετική ακρίβεια το τι γίνεται στις ηλικίες 18-44. Τέτοιες δημοσκοπήσεις αποκλείουν τα άτομα μεγαλύτερων ηλικιών καθώς η ενημέρωση στις ηλικίες 45+ γίνεται επι το πλείστον απο τα κανάλια και τις εφημερίδες και η πρόσβαση τους στο Internet είναι περιορισμένη.

-) Στην προηγούμενη δημοσκόπηση πριν 1 μήνα υπήρξαν πάνω απο 46.000 συμμετοχές σε μόλις λίγα 24ώρα την ώρα που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων το δείγμα που βασίζονται είναι μόλις 1000-1500 άτομα. Σίγουρα το δείγμα δεν είναι επιστημονικά διαλεγμένο, ωστόσο βγαίνουν πάρα πολλά συμπεράσματα...

-) Τα πολιτικά συμπεράσματα της προηγούμενης ψηφοφορίας ήταν εντυπωσιακά αφού σχεδόν όλα όσα προβλέψαμε επιβεβαιώνονται με μεγάλη ακρίβεια τις τελευταίες ημέρες απο τους δημοσκόπους!

-) Η επιλογή των ΛΕΥΚΩΝ  δεν έχει προστεθεί στη λίστα καθώς πλέον δεν προσμετρώνται στο εκλογικό αποτέλεσμα αφού σύμφωνα με τον Νόμο Παυλόπουλου 3424/2006 Άρθρο 1 και Προεδρικό Διάταγμα 96/2007 στο Άρθρο 98, παρ.8 τα ΛΕΥΚΑ ψηφοδέλτια είναι άκυρα.

-) Το ίδιο φυσικά ισχύει για την ΑΠΟΧΗ και τα ΑΚΥΡΑ. Οι πολίτες που δεν θα πάνε να ψηφίσουν ή θα ψηφίσουν άκυρο και λευκό δεν προσμετρώνται πουθενά, είναι σαν να μην υπάρχουν!
Η έρευνα απευθύνεται μόνο σε αυτούς που προτίθενται να πάνε να ψηφίσουν.

-) Στην έρευνα έχουν συμπεριλήφθει όλα τα κόμματα (οχι κινήματα) που έχουν ιδιαίτερη δυναμική και έχουν επίσημα δηλώσει οτι θα κατέβουν στις επικείμενες εκλογές.

Δείτε την ψηφοφορία αναλυτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου