--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS


Νόμος του κράτους θα γίνει σε λίγες ημέρες ο εξωδικαστικός συμβιβασμός του ελληνικού δημοσίου με τη Ζήμενς καθώς πριν από λίγο το συγκεκριμένο άρθρο υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία της Βουλής.
Συγκεκριμένα Ναι ψήφισαν 164 βουλευτές, όχι 75 βουλευτές ενώ ένας δήλωσε παρών. Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η ηχηρή απουσία του Απόστολου Κακλαμάνη ο οποίος επέλεξε έτσι να εκδηλώσει τη διαφωνία του, η απουσία επίσης Κ.Καραμανλή, Γ.Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά, το "όχι" του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φρ.Παρασύρη και το "παρούσα" της Άννας Νταλάρα. Το ίδιο αίσθηση προκάλεσε και το "ναι" του Προέδρου της εξεταστικής για τη Ζήμενς Σήφη Βαλυράκη ο οποίος είχε δώσει μεγάλο αγώνα για να αποδείξει ότι το κράτος έχασε δύο δις ευρώ από τη Ζήμενς.
Αιτολογώντας το "ναι" της Ν.Δ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Κώστας Μουσουρούλης εξήγησε ότι το ναι δεν παραγράφει τα αδικήματα και πως Τσουκάτος και Μαντέλης ήταν αυτοί που ομολόγησαν ότι τα πήραν. Λίγο μετά τη λήξη της ψηφοφορίας επίσης ο ...
Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο οποίος χθες κατήγγειλε ότι η εξεταστική προστάτευσε απατεώνες και μιζαδόρους έλεγε στο διάδρομο της Βουλής ότι η συγκεκριμένη συμφωνία είναι απόδειξη υποτέλειας και πως καμία χώρα στον κόσμο δεν έχει υπογράψει τέτοιο συμβιβασμό. "Ας μας έδινε η Siemens τα ονόματα αυτών που τα έπιασαν και ας μη έδινε φράγκο.Αλλά να μας τα δώσει τα ονόματα" προσέθετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου