--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012


Και τώρα, ποιους να ψηφίσω;

Αυτό είναι προφανώς το ερώτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού Λαού, μετά το πλήρες ξεγύμνωμα του επαγγελματικού πολιτικού προσωπικού της χώρας, ενώπιον ενός ανήμπορου να κάνει οτιδήποτε και βαριεστημένου μάλλον, Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ας επιχειρήσουμε λοιπόν να απαντήσουμε, «δια της ατόπου απαγωγής», όπως λέγαμε εμείς οι παλιότεροι, του εξαταξίου γυμνασίου:
·         Δεν θα ψηφίσω ΝΔ λοιπόν, γιατί: Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ. Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της ΝΔ ήταν ΝΑΙ. Στη συνέχεια κάποιοι απ τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα για να ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί επειδή είπαν ΟΧΙ. Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της αυτών που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια. Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ. Διώχνει τον Λαζαρίδη και φέρνει Ντόρα και Καρατζαφέρη.
·         Δεν θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ λοιπόν, γιατί: Είναι το κόμμα που διέλυσε την ΥΓΕΙΑ. Διέλυσε την ΠΑΙΔΕΙΑ. Πήγε την βενζίνη στα 2 ευρώ. Πήγε τον μισθό στα 500 ευρώ. Κατέστρεψε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Δημιούργησε στρατιές ανέργων. Επέβαλε επαίσχυντους φόρους-χαράτσια. Οδήγησε στην αυτοκτονία πάνω από 2000 Έλληνες. Γέμισε την Ελλάδα με χιλιάδες αστέγους. Ξεφτίλισε τους συνταξιούχους με συντάξεις κάτω από τα όρια της εξαθλίωσης. Έκοψε τα επιδόματα από τους πολύτεκνους. Γιατί είναι μαζί με τη ΝΔ, το κόμμα των επαγγελματιών πολιτικών που δεν γνωρίζουν τι θα πει μεροκάματο. Γιατί τέλος, παρέδωσε την λαϊκή εντολή σε κέντρα αποφάσεων εκτός των εθνικών συνόρων, ΔΝΤ, Τρόϊκα, διεθνείς τοκογλύφους.

·         Δεν θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, γιατί: Οι εκλογές αυτές είναι και ένα εσωτερικό δημοψήφισμα της αριστεράς για την γραμμή της για το ευρώ και την Ε.Ε. και ένας συσχετισμός αυτών των θέσεων για την επόμενη μέρα. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζω ναι στο ευρώ και στην Ε.Ε., ανεξάρτητα τι λένε οι «συνιστώσες» του. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζω τους βουλευτές που δεν έφυγαν από την βουλή και τις πρώτες μέρες του Συντάγματος «κρυβόντουσαν» από τον λαό. Ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ, επικροτώ τον την κομματική  γραφειοκρατία και όχι το λαϊκό κίνημα. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δεν πιστεύω ότι «λεφτά υπάρχουν», σε μια οικονομία που πεθαίνει. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αναδιανομή χωρίς παραγωγή είναι ψέμα. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί συνιστώσες του, είναι υπέρ της «Μακεδονίας» του φασιστικούVMRO. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι υπέρ της απελευθέρωσης των ναρκωτικών. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι συνεργάζεται με τους Τούρκους εθνικιστές της Θράκης. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι αυτό που στήριξε τον «μαύρο Δεκέμβρη». Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι υπέρ της ελληνοποίησης των (λαρθο)μεταναστών. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί το πρόγραμμά του είναι γεμάτο ανακολουθίες και ψαρεύει στα θολά. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είμαι σίγουρος πως ο κ. Τσίπρας, μπορεί να λέει, τα μεγαλύτερα ψέματα με τη μεγαλύτερη ευκολία. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αρνείται επίμονα να αποδεχθεί την Άμεση Δημοκρατία και το πέρασμα των εξουσιών μέσω αμεσοδημοκρατικού Συντάγματος στο Λαό. Εντελώς αντίθετα, όντας εξουσιαστικό κόμμα, υπερασπίζεται την ίδια λογική του «εγώ θα σας σώσω», όπως και όλοι οι επαγγελματίες πολιτικοί.

·         Δεν θα ψηφίσω ΚΚΕ λοιπόν, γιατί: Δεν προτείνει καμία λύση στα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί κρατάει εγκλωβισμένες αντιστασιακές δυνάμεις της κοινωνίας. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί παραμένει ακόμη καθαρόαιμο σταλινικό κομμουνιστικό κόμμα. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί είναι υπέρ της «δικτατορίας του προλεταριάτου», και όχι υπέρ του περάσματος όλων των εξουσιών στο Λαό, μέσα από διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί ψηφίζοντάς το, ψηφίζω την κομματική του γραφειοκρατία και όχι τις αντιστασιακές κοινωνικές δυνάμεις του. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί λειτουργεί ως κλειστό «κλαμπ» και όχι ως μαζικός πολιτικός φορέας, προόδου και συνεργασίας. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί «φαντασιώνεται» προλεταριάτο, σε μια χώρα όπου τα φουγάρα, έχουν εδώ και χρόνια σβήσει. Δεν ψηφίζω λοιπόν ΚΚΕ, γιατί δεν έχει τίποτε να μου προτείνει, παρά μόνο «επαναστατική γυμναστική».

·         Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες λοιπόν, γιατί: Ο κ. Καμμένος, επιμένει στην επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παράλληλα ζητά καταγγελία του μνημονίου, ενώ γνωρίζει πως αυτό είναι αδύνατον. Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί ο κ. Καμμένος, λέει «όχι στην παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας», αλλά έχει ψηφίσει υπέρ και του Ευρωσυντάγματος και της Συνθήκης της Λισσαβόνας που παραχωρεί εθνική Κυριαρχία. Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί ο κ. Καμμένος, λέει «όχι σε κάθε ασυλία», αλλά ο ίδιος έχει κάνει χρήση της βουλευτικής ασυλίας. Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί ο κ. Καμμένος, ήδη έκανε την πρώτη του «κωλοτούμπα», με την αποδοχή συμμετοχής του σε συγκυβέρνηση μνημονίου. Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί ο κ. Καμμένος, είναι επαγγελματίας πολιτικός και παραμένει στη λογική του τύπου «ψηφίστε με να σας σώσω». Δεν θα ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες γιατί ο κ. Καμμένος, δεν δέχεται πως το πρόβλημα της Ελλάδας, δεν είναι απλά οικονομικό-πολιτικό, αλλά πολιτειακό.

·         Δεν θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, γιατί πολύ απλά, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, στη Πατρίδα του Αριστοτέλη των Ηθικών Νικομάχειων και του Περικλή της Άμεσης Δημοκρατίας, είναι τουλάχιστον «βλασφημία»,  να μιλάς για Αδόλφους και χούντες.

·         Δεν θα ψηφίσω Δημοκρατική Αριστερά και Φώτη Κουβέλη:Γιατί είναι δημιούργημα του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ, γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα από αυτά τα οποία  προτείνει ως λύσεις. Δεν θα ψηφίσω ΔΗΜΑΡ, γιατί κορυφαίο στέλεχός του είναι η κ. Ρεπούση του «συνωστισμού» και ντρέπομαι για λογαριασμό της, μια που τυγχάνω απόγονος εκτελεσμένου Πόντιου, από τις ορδές του Μουσταφά Κεμάλ.

2 σχόλια:

  1. Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε «ΚΟΙΝΩΝΙΑ πολιτική παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπότε έχουμε φτάσει στο σημείο να ψηφίζουμε τον λιγότερο κακό.Εσύ ποιον θα ψήφιζες από τους παραπάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή