--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΙΤΗΣΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....3


Ο επικεφαλής του ταμείου ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα (TAIPED), Γιάννης Κουκιάδης, παραιτήθηκε, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.


Αποκαλύφθηκε την Τετάρτη που ο Κος Κουκιάδης υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζαννιά. Στην επιστολή του, ο Κος Κουκιάδης,
δήλωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει τη θέση, την οποία κατέχει από τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ήταν καθαρά προσωπική.


Κυβέρνηση συνασπισμού στην Ελλάδα έχει υποστηρίξει τη διαδικασία ιδιωτικοποίησης, αν και έχουν κάποιες επιφυλάξεις σχετικά με την εκποίηση των λεγόμενων στρατηγικών περιουσιακών στοιχείων.


TAIPED θα αναστείλει την εφαρμογή των εκποίησεων του προγράμματος, λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλείται από τις δύο πρόσφατες γενικές εκλογές.


Εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. Κώστας Μητρόπουλος είπε στην Καθημερινή σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι η απόφαση έβλαψε την αξιοπιστία του ταμείου, το οποίο σύμφωνα με το νόμο είναι ανεξάρτητο από την κυβέρνηση, ενώ καθιστά επίσης το στόχο των 3 δισ. ευρώ σε έσοδα nonfeasible για το τρέχον έτος.


Μιλώντας στο ΣΚΑΪ την Τετάρτη, ο Κος Κουκιάδης, δήλωσε ο στόχος της τρόικας δεν μπορεί να επιτευχθεί και ότι το έργο του ταμείου είχε καθυστερήσει για τρεις μήνες λόγω των εκλογών. Είπε, επίσης, υποστήριξε πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο του.


Πηγές δείχνουν ότι τα άλλα μέλη της TAIPED είναι επίσης έτοιμα να παραιτηθουν
.http://ekathimerini.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου