--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ

Οι ένστολοι – τόσο οι εν ενεργεία όσο και οι εν αποστρατεία – αποφάσισαν την κοινή διοργάνωση κινητοποιήσεων ενάντια στη γενικευμένη παρακμή και κατάπτωση της χώρας με υπαιτιότητα των κυβερνώντων, οι οποίοι ως κοινοί λωποδύτες με ψέματα και εκφοβισμούς εσκεμμένα παραπλάνησαν τους Έλληνες πολίτες και υφάρπαξαν την ψήφο τους.

Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα

βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους τις κινητοποιήσεις αυτές.

Ας ξεχάσουμε τους καναπέδες και τους καλούς τρόπους για λίγο. Ας ξεχάσουμε τις συνηθισμένες μας αγκυλώσεις όπως «και ποιοι είναι αυτοί που μας βγάζουν στους δρόμους;». Τα παιδιά μας περιμένουν - και αυτό γιατί δεν τα μάθαμε να παλεύουν – να βγούμε στον αγώνα από οποιοδήποτε μετερίζι, μαζί με οποιονδήποτε είναι πραγματικός πατριώτης. Ας τους κάνουμε να φοβηθούν πραγματικά και ας τους αντιμετωπίσουμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ - ΔΥΝΑΤΑ - ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ.

Η ασφάλεια της χώρας και των πολιτών της είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.

Όποιος παίρνει αποφάσεις οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τη χώρα και τα εθνικά συμφέροντα θα μας βρει όλους και ενωμένους απέναντι του.

Αυτοί που είναι υπεύθυνοι, δρώντας με σχέδιο, για την καταρράκωση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και μέσω αυτών προσδοκούν:

  • Στην πλήρη διάλυση του κοινωνικού ιστού της Χώρας
  • Στον ευτελισμό και την αναξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων
  • Στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας

θα κληθούν σύντομα να λογοδοτήσουν. Αυτή είναι η δέσμευση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου