--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Μουσουλμανικά Τάγματα Εφόδου στο Σύνταγμα



Ένα πραγματικά απίστευτο και με πολλά μηνύματα για το μέλλον της χώρας μας βίντεο δημοσιεύτηκε το Σάββατο με αντικείμενο αυτά που δεν έδειξαν τα ΜΜΕ από την διαδήλωση των φανατικών ισλαμιστών Πακιστανών και των Ελλήνων «συναγωνιστών» τους.
Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο φαίνονται ξεκάθαρα οι αλλοδαποί να φωνάζουν και να αλλάζουν συνθήματα τα οποία ουδείς μπορεί να καταλάβει, με τους Έλληνες συναγωνιστές τους να βρίσκονται στην άκρη της διαδήλωσης.
Δυστυχώς όμως για αυτούς τα θρησκευτικά αισθήματα των αλλοδαπών δεν
συμβαδίζουν με το ιδεολογικό υπόβαθρο των Ελλήνων αντιεξουσιαστών που συμμετείχαν στην διαδήλωση, με αποτέλεσμα όπως φαίνεται στο 0.29 του βίντεο ορισμένοι από αυτούς να γευτούν την μουσουλμανική "φιλοξενία" που τους επιφύλαξαν οι φίλοι και συναγωνιστές τους.
Βλέπετε όπου δεν υπάρχει συμφωνία σχετικά με κάποιες ιδέες υπερέχει ο ξυλοδαρμός όπως ισχύει στις χώρες από όπου προέρχονται οι αλλοδαποί.
Στο 1.25 ο απορημένος για την μουσουλμανική "φιλοξενία" αντιεξουσιαστής μεταφέρεται υπό την προστασία ορισμένων πίο «μυαλωμένων» Πακιστανών μακριά από τον όχλο των Πακιστανών που τον ξυλοκοπούσαν,  αφού οι σύντροφοι τους την είχαν κάνει….λαγοί.
Μερικά λεπτά αργότερα (2.35) οι χιλιάδες των αλλοδαπών ξεκινούν την "επέλαση" τους προς το Σύνταγμα κρατώντας πακιστανικές σημαίες (!) στο κέντρο της Αθήνας ! 
Αφού οι φίλοι των αντιεξουσιαστών έχουν καταλάβει την πλατεία Συντάγματος και τα μεγάφωνα παίζουν ανατολίτικους αμανέδες (αυτό θα πεί προοδευτισμός) ξαφνικά στο 2.47 του βίντεο οι ορδές των αλλοδαπών ξεκινούν την έφοδο τους προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το πιο ιερό μέρος ίσως για όλους τους Έλληνες, αριστερούς και δεξιούς.
Δυστυχώς αυτά συνέβησαν στο κέντρο της Αθήνας και αυτά αποτελούν μόνο την αρχή αυτών που θα ζήσουμε διότι όλα αυτά τα χρόνια οι προοδευτικές δυνάμεις πίστευαν ότι θα μπορούσαν να ελέγξουν τις ισλαμικές μάζες που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα επενδύοντας στην ταξική τους συνείδηση που όπως αποδεικνύεται δεν μπορεί να υπερισχύσει του πολιτιστικού και του θρησκευτικού τους υπόβαθρου.
Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός λαός θα πληρώσει με ένα αβέβαιο μέλλον την λανθασμένη εκτίμηση κάποιων που δεν έχουν μελετήσει το πολιτισμικό και θρησκευτικό χάσμα που χωρίζει Έλληνες και ασιάτες.

Τμήμα ειδήσεων defencenert.gr  http://youtu.be/-Lmtq5vDmw8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου