--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ, ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ?


ΣΥΜΜΕΤΈΧΩ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
« Είναι προφανώς γνωστό στους περισσότερους Έλληνες ότι η Πατρίδα μας βρίσκεται ίσως στην πλέον κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με εξαφάνιση, συνεπεία της άφρονος Πολιτικής που ασκήθηκε από τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα εξουσίας της μεταπολίτευσης, (που σήμερα προσπαθούν από κοινού να μας σώσουν ??????) αλλά και όλα τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα που συμμετείχαν στο πολιτικό σκηνικό, όπως αυτό διαμορφώθηκε στην περίοδο της μεταπολίτευσης.
Δεν κρίνω σκόπιμο να περιγράψω την Οικονομική εξαθλίωση, στην οποία
έχουν οδηγηθεί οι περισσότεροι συμπατριώτες μας και στην οποία θα οδηγηθούν σύντομα όλοι οι Έλληνες, πλην φυσικά των βολεμένων, Επαγγελματιών Πολιτικών, μεγαλοδημοσιογράφων και ορισμένων Οικογενειών που χρόνια τώρα λυμαίνονται αυτό τον ευλογημένο τόπο, κατά την άποψη μου την ομορφότερο τόπο του Κόσμου.
Μία οικονομική εξαθλίωση που αναγκάζει τους νέους και όχι μόνο, να πάρουν τον δρόμο της ξενιτιάς, αλλά κυρίως εξασθενεί την χώρα σε θέματα Εθνικής Άμυνας, σε μια περίοδο που καιροφυλακτούν άλυτα σοβαρά Εθνικά Θέματα, όπως ο Τουρκικός και ο Αλβανικός Επεκτατισμός, ενώ το θέμα της ονομασίας του μορφώματος του κράτους των Σκοπίων παραμένει επικίνδυνα στάσιμο.
Το θέμα μας όμως δεν είναι να περιγράψουμε τι ακριβώς συμβαίνει στην Πατρίδα μας σήμερα, κάτι το οποίο έχουν περιγράψει πολύ γλαφυρά ένας σωρός αναλυτές και ειδικοί, αλλά το τι ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Με το όλοι εμείς αναφέρομαι σε όλους τους Έλληνες πατριώτες, αυτούς που αγαπούν αυτό το μέρος, που βλέπουν ότι τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, αλλά και τους ίδιους να μην έχουν κανένα μέλλον και απλώς περιμένουν το μοιραίο που έρχεται.
Τι κάνουμε λοιπόν?
Παραμένουμε απαθείς στον ΚΑΝΑΠΕ μας, παρακολουθώντας τις ειδήσεις από την τηλεόραση? Και στη συνέχεια συζητάμε τα προβλήματα στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ, στη δουλειά (όσοι έχουν ακόμη), στις Λέσχες Αποστράτων, στα ΚΑΠΗ ή δεν ξέρω και εγώ που αλλού, κάνουμε πάντοτε την εμπεριστατωμένη ανάλυσή μας, δίνουμε τις λύσεις σε όλα ως πολύξεροι που είμαστε και στην συνέχεια πάμε σπίτι μας περιμένοντας καρτερικά την μοίρα μας, ανησυχώντας αν θα μπει η σύνταξή μας τον επόμενο μήνα, ή αν θα έχουμε δουλειά αύριο, και για να μην μακρυγορώ δεν κάνουμε ΤΙΠΟΤΕ, περιμένουμε μόνο καρτερικά την ΜΟΙΡΑ μας και τι θα αποφασίσουν η ΤΡΟΪΚΑ και οι εκπρόσωποι της στην ΕΛΛΑΔΑ, για εμάς χωρίς εμάς?
Νομίζω λοιπόν ότι η συντριπτική πλειοψηφία από εμάς αυτό ακριβώς κάνουμε γιατί, είτε έτσι μάθαμε, είτε έτσι μας βολεύει.

Το θέμα μου όμως είναι τι κάνουμε εμείς οι Αξιωματικοί,
εμείς που ορκιστήκαμε να υπερασπίζουμε με πίστη και αφοσίωση μέχρι της τελευταίας ρανίδος του αίματος μας τας σημαίας, να μην τις εγκαταλείπουμε μηδέ να αποχωριζόμαστε ποτέ από αυτών, έχουμε άραγε το δικαίωμα να παραμένουμε άπραγοι, εμείς που υπηρετήσαμε σε κάθε εσχατιά αυτής της Πατρίδος, που ταλαιπωρήσαμε τις Οικογένειές μας, που κοιμηθήκαμε στην παγωνιά, στο χιόνι στην βροχή και την λάσπη, που δεν κοιτάξαμε ποτέ ωράρια, συνδικαλιστικά δικαιώματα, που δεν κοιτάξαμε την υγεία μας, γιατί η Πατρίδα ήταν πάνω από όλα, εμείς που ανήλθαμε στα ανώτατα αξιώματα, που ηγηθήκαμε Ταξιαρχιών, Μεραρχιών, Σωμάτων Στρατού, Γενικών Επιτελείων, εμείς που μας εμπιστεύθηκε η ΠΑΤΡΙΔΑ τα νειάτα της, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ?
Ασφαλώς ΟΧΙ.
Το εύκολο ερώτημα που γενιέται είναι φυσικά ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ εμείς τελειώσαμε, η Απάντηση απλή, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η ΠΑΤΡΙΔΑ μας χρειάζεται και μας χρειάζεται πρώτους, εκεί μου ήμασταν πάντοτε ΜΠΡΟΣΤΑ, για να εμπνεύσουμε και τους υπόλοιπους Έλληνες.
Βεβαίως κάποιοι από μας ήδη δραστηριοποιούνται Πολιτικά με τα Υπάρχοντα Κόμματα, καλύτερο από το τίποτα, αλλά λίγα μπορούν να επιτύχουν εντασσόμενοι στο διεφθαρμένο και φαύλο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Να θυμίσω εδώ το γνωστό, ότι και το πιο γερό μήλο να βάλεις σε ένα καλάθι με σάπια μήλα, θα σαπίσει αμέσως. Ποια είναι λοιπόν η ΛΥΣΗ?
Φυσικά Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ,
ο φορέας που δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα των ΕΔ, που πλέον το γνωρίζουν οι περισσότεροι ΕΛΛΗΝΕΣ και είναι η μόνη λύση, η μόνη ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο και περιμένει, όλα τα στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ να έρθουν, να ενταχθούν να αγωνισθούν, να αναλάβουν τις τύχες του και να προσελκύσουν όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις των συμπατριωτών μας, που πιστεύουν σε αρχές και αξίες για να γίνουμε πολλοί, γιατί είμαστε πολλοί, αυτοί που δεν είμαστε «λαμόγια», για να γίνουμε μία μεγάλη γροθιά που θα τρομάξει και θα διαλύσει το σάπιο και διεφθαρμένο Πολιτικό Σύστημα, γιατί είμαστε άνθρωποι ΑΓΝΟΙ με ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ που ΜΠΟΡΟΥΜΕ και δεν φοβόμαστε, γιατί η ώρα είναι ΤΩΡΑ, αύριο ίσως να είναι ΑΡΓΑ και όσοι μείνουν στους ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ τους, δεν θα είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ μόνο στα παιδιά τους αλλά σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ, τους οποίους ορκίστηκαν να ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ανιδιοτελώς και χωρίς προσωπικό όφελος.
Συνάδελφοι, αλλά και Έλληνες συμπατριώτες μας, τώρα ξέρετε, δικαιολογίες δεν υπάρχουν, μην περιμένετε άλλο, ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ, σας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ με ανοικτές αγκάλες, όχι για να σας δώσει αλλά να πάρει από σας, την ενεργητικότητά σας, την ψυχή σας, το υστέρημά σας και όλοι μαζί να δώσουμε τα πάντα, ότι έχουμε και δεν έχουμε, ότι μας έχει απομείνει, για την σωτηρία της αγαπημένης μας ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.»
Αργύρης Σαρήπαπας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου