--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Απεργούν με την έναρξη της σχολικής χρονιάς οι δάσκαλοι

Σε απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στις 12 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα μετά τον αγιασμό. Στις 11 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσουν επίσης δίωρο συμβολικό αποκλεισμό των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα.

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος αντιδρά με αυτόν τον τρόπο  στην "οικονομική εξαθλίωση και κυρίως των νέων εκπαιδευτικών, οι οποίοι υποχρεώνονται να ζήσουν κάτω από τα όρια στοιχειώδους διαβίωσης, με μισθούς πείνας των 570 ευρώ".


Στο πλαίσιο του ζητήματος αυτού η ΔΟΕ θα επιδιώξει συναντήσεις με τις εκπαιδευτικές ομοσπονδίες και με κόμματα και παράλληλα θα πραγματοποιήσει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

Οι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης διαμαρτύρονται ακόμη για την απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Πολιτισμού (ΦΕΚ 15/06/2012) να καταργηθεί η δυνατότητα ελεύθερης εισόδου των εκπαιδευτικών σε αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία και ιστορικά μνημεία και ζητούν την ανάκληση της "απαράδεκτης" όπως την χαρακτηρίζουν απόφασης. 

http://logioshermes.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου