--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ


   img 2748ghhjΧθες, 12 Σεπτεμβρίου 2012, το κόμμα μας έδωσε δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις των στελεχών των ΕΔ και ΣΑ. Εκατοντάδες μέλη μας, από όλη σχεδόν την Ελλάδα, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κο Νίκο Αλικάκο και τα μέλη του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβούλιου, συμμετείχαν ενεργά και στήριξαν με την παρουσία τους τον αγώνα των συναδέλφων για το αξιόμαχο των ΕΔ και την προστασία της εθνικής μας ακεραιότητας, καθώς επίσης και την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των ενστόλων. 
Οι στρατιωτικοί, τόσο οι εν ενεργεία οι οποίοι συμμετείχαν ένστολοι όσο και οι εν αποστρατεία, συγκεντρώθηκαν στην Παλαιά Βουλή και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο Υπ. Οικονομικών όπου συναντήθηκαν με το Γενικό Διευθυντή του γραφείου του Υπουργού όπου και παρέδωσαν ψήφισμα.  img 2765fr43Ο Πρόεδρος και τα μέλη του κόμματός μας ενημέρωσαν τους Έλληνες δημοσιογράφους και τους ξένους ανταποκριτές (Associated Press, Reuters κλπ.) για τα ζητήματα που απασχολούν τις ΕΔ και τα ΣΑ, καθώς επίσης και τα θέματα που άπτονται της εθνικής μας ασφάλειας και κυριαρχίας. 

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παραμένει στο πλευρό των συναδέλφων και θα στηρίξει με κάθε μέσο το δίκαιο αγώνα τους, τώρα και στο μέλλον. 

Η εθνική μας ακεραιότητα και ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτες και όποιος με οποιονδήποτε τρόπο τις επιβουλεύεται – άμεσο ή έμμεσο – θα μας βρει απέναντί του ενωμένους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου