--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η συγκέντρωση των Αποστράτων στελεχών των Ενόλων Δυνάμεων.



Βρεθήκαμε και εμείς στην σημερινή συγκέντρωση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και πορευτήκαμε, ως κοινοί προσκυνητές ενός τεράστιου μεγαλείου που έχουν αυτοί οι άνθρωποι, προς το υπουργείο των Οικονομικών και προς την βουλή.
Παρά τις όποιες «νουθεσίες» ορισμένων «πειθαρχημένων – πειθαρχούντων», παρά τον πόλεμο που κήρυξαν άνθρωποι που υπηρέτησαν πιστά τους πολιτικούς τους προϊσταμένους εις βάρος της μεγάλης μερίδας των στελεχών, παρά τις δακρύβρεκτες ολιγωρίες «κάποιων εκτός τόπου και χρόνου» περί «περήφανης φτώχιας και άλλων σχετικών», εμείς περιδιαβήκαμε σέρνοντας την υπερηφάνειά μας κάτω από την γαλανόλευκη και εκλαύσαμε όταν τραγουδήσαμε σε στάση προσοχής τον Εθνικό μας Ύμνο μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη, διότι οι πεσόντες του Έθνους κατά το διάβα της ιστορικής μας διαδρομής, έχουν την ατυχία να έχουν μονίμως εμπρός τους ένα κτήριο που οι κατά καιρούς πελάτες του, τους λοιδορούν, τους απαξιώνουν και τους χλευάζουν, όπως χρόνια τώρα κάνουν και με τον Ελληνικό λαό που με τις ενέργειές τους τον έφεραν σε αυτό το χάλι.
Για όλα αυτά και για την αξιοπρέπειά μας πήγαμε σήμερα στην συγκέντρωση.
Για κάποιες άλλες σκέψεις άλλοι δεν ήλθαν. Αλλά ας δεχτούμε ότι μερικοί είναι υπεράνω χρημάτων και επιθυμούν να λαμβάνουν συντάξεις πείνας. Η μείωση της Εθνικής ισχύος της χώρας που έχει ως συνέπεια την εξασθένηση της Εθνικής Άμυνας, δεν τους ανησυχεί; Εμείς πάντως θα είμαστε πάντα εκεί, στους αγώνες.
Κάποιοι φώναξαν κλέφτες εκεί μπροστά στη βουλή και να δείς που μερικοί το άκουσαν και ήλθαν!

1 σχόλιο: