--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δελτίο Τύπου Νο 27: Δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα"

  Το σημερινό δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο του « Κυριακάτικου Βήματος» επιβεβαιώνει την διαπλοκή, την αθλιότητα και την αχρειότητα των μεγαλυτέρων ΜΜΕ στην Ελλάδα. Δεν διστάζει να εκθέσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας χάριν πολιτικών και κομματικών εξυπηρετήσεων. Δεν λυπάται να προσβάλλει και να απαξιώσει χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες που υπηρετούν και φορούν στολή προκειμένου να πουλήσει λίγες εκατοντάδες φύλλα παραπάνω. Με τίτλους «άγνωστα παρασκήνια» , «συγκλονιστικές αποκαλύψεις»
, « απόρρητα σχέδια» και άλλες παρόμοιες φράσεις προσπαθεί να εξάψει και να ερεθίσει τη φαντασία του αναγνώστη ώστε να τον πείσει για την αποσόβηση του κινδύνου πραξικοπήματος. Στην πραγματικότητα το δημοσίευμα είναι από την αρχή μέχρι τέλους γελοίο στους ισχυρισμούς του και στις δήθεν πληροφορίες του που καθιστά την περιώνυμη εφημερίδα μια αηδιαστική φυλλάδα.
Οι πρωτοφανείς αποστρατείες σε χρόνο και αριθμό που έγιναν τον Νοέμβριο του 2011 από το δίδυμο Μπεγλίτη- Παπανδρέου προκάλεσαν σωρεία βαρύτατων συνεπειών στην εύρυθμη λειτουργία των ΕΔ οι οποίες θα κάμουν χρόνια να συνέλθουν από αυτές. Αλλά ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας, χαρακτηριστικός τύπος του κομπλεξικού, ημιμαθούς λακέ πασόκου και ο πρώην Πρωθυπουργός, ο ανεκδιήγητος βλαστός της πλέον προδοτικής οικογένειας που κυβέρνησε τη Χώρα θα λογοδοτήσουν όταν έρθει η ώρα. Αποκάλεσε την πατρίδα του (;) διεφθαρμένη χώρα. Ό,τι έσπειραν θα θερίσουν.
Ο προφανής όμως σκοπός του δημοσιεύματος είναι να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα φοβερά αντιλαϊκά οικονομικά μέτρα που η Κυβέρνηση ήδη έχει αποφασίσει. Ο βαθύτερος είναι να μετριάσει όσο είναι δυνατόν στη συνείδηση του Λαού την εκτίμηση που έχει για το ένοπλο τμήμα του. Διότι γνωρίζουν άριστα ότι ο Λαός εμπιστεύεται αυτούς που πάντοτε στις κρίσιμες περιόδους έθεταν υπεράνω όλων το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδος. Οι σπιθαμιαίοι πολιτικοί που οδήγησαν τη Χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα αισθάνονται το αβυσσαλέο χάος που τους χωρίζει από τις ικανότητες , τη μόρφωση, το ήθος, την τόλμη και πάνω από όλα την φιλοπατρία των Ελλήνων και των Ελληνίδων που υπηρέτησαν και υπηρετούν την Δημοκρατία και την Πατρίδα και δεν γνωρίζουν κόμματα, παρατάξεις και δήθεν ιδεολογίες.      

    Ας αναλογισθεί κανείς σε ποιες πολιτικές ιδεολογίες πιστεύουν οι μισοί Έλληνες πολιτικοί, από όλα τα κόμματα, που βρίσκονται στις λίστες του ΣΔΟΕ και του Χριστοφοράκου. Η « πολιτική τους ιδεολογία» είναι μια .Το χρήμα. Και τους είναι ανυπόφορο να βλέπουν πως υπάρχουν αρχηγοί, στρατηγοί, δικαστές και πατριώτες Έλληνες από κάθε χώρο και κοινωνική τάξη που δεν τους ενδιαφέρει να μοιραστούν αυτή την ιδεολογία. Και θέτουν σε κίνηση τους πληρωμένους « δημοσιογράφους» για να ρίξουν λάσπη σε πρόσωπα αλλά και στις πιο πολύτιμες δυνάμεις του Έθνους.

   Η Δημοκρατία και η Ελευθερία στην Ελλάδα , σε μια Χώρα που ανήκει στην ΕΕ με ελευθερία κινήσεως ανθρώπων, κεφαλαίων και αγαθών δεν κινδυνεύει από τις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι έτοιμες να θυσιαστούν για τη διατήρηση των αξιών αυτών , αλλά από τους φαύλους , τους διεφθαρμένους και τους φιλήδονους πολιτικούς που στα χέρια τους βρίσκεται εδώ και χρόνια η έρημη Πατρίδα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου