--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ανακοίνωση - Πρόσκληση του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου της 28/09/2012

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματός μας συνεδρίασε σήμερα με θέματα που περιελάμβαναν την ιδεολογική μας ταυτότητα, τους σκοπούς μας και τις δράσεις που πρέπει να υλοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.
Υπήρξε ανοιχτή συζήτηση των μελών του ΑΠΣ, κατατέθηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και ιδέες για περαιτέρω δραστηριοποίησή μας, καθώς και την πορεία του κόμματός μας σε σχέση με την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ενόψει μάλιστα και της επετείου από την ίδρυση του ΣΕΕ.


Ο πρόεδρος, Νίκος Αλικάκος, ανέφερε στην τοποθέτησή του ότι οι μέχρι τώρα στόχοι του κόμματος έχουν επιτευχθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, καθόσον ο κύριος και πρωταρχικός στόχος μας για το πρώτο έτος ήταν να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα, μια πολιτική κίνηση που θα προσέφερε υγιή πολιτική έκφραση σε όλους τους Έλληνες. Πράγματι, σήμερα το κόμμα μας αποτελεί μια αξιόλογη και υπολογήσιμη πολιτική δύναμη, με μια οργανωτική δομή που καλύπτει όλη την επικράτεια. Κάθε πολίτης, σε οποιοδήποτε νομό της χώρας, ακόμα και στο τελευταίο χωριό, έχει σήμερα μια εναλλακτική πολιτική επιλογή: το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος τόνισε τα εξής:
"Ξεκινήσαμε χωρίς οικονομικούς πόρους και με τα ΜΜΕ – δεκανίκια του άρρωστου πολιτικού συστήματος - εναντίον μας, όμως καταφέραμε αυτό που βάλαμε σκοπό να κάνουμε: να φτιάξουμε ένα γνήσιο πατριωτικό κόμμα και να συμμετάσχουμε στις εθνικές εκλογές. Εμείς το φτιάξαμε, ελάτε όλοι μαζί να το συνεχίσουμε. Δώστε μας προτάσεις και εμεί ς θα τις υλοποιήσουμε. Φέρτε μας ανθρώπους και νέα πολιτικά πρόσωπα και εμείς θα τους στηρίξουμε, ελάτε να αγωνιστείτε μαζί μας . Οι Έλληνες στην τουρκοκρατία κάνανε 995 αποτυχημένα επαναστατικά κινήματα, το 996ο πέτυχε. Ας παραδειγματιστούμε από αυτούς. Ας μη λέμε "δε γίνεται", "δεν πετυχαίνουμε τίποτα έτσι", "δε μας αρέσετε" και κάθε είδους δικαιολογία που μπορεί να βρει κανείς για να μην προσπαθήσει, για να μην πάρει ευθύνη. Η χώρα μας καταστρέφεται, δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει αύριο για το έθνος μας, προσεγγίζουμε μια νέα μικρασιατική καταστροφή. Ναι, και μεις είμαστε μία ακόμα κίνηση, ένα ακόμα κόμμα, έλα και συ να κάνεις κάτι. Ελάτε, πάρτε πρωτοβουλία, προτείνετε, εμείς σας δίνουμε βήμα".

Καλούμε όλα μέλη μας να καταθέσουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους. Τώρα είναι η ώρα να μας γνωστοποιήσετε τις σκέψεις σας για το σχεδιασμό των δράσεων μας. Οι σχετικές προτάσεις μπορούν να κατατεθούν στο γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων, στο email:syndesmosee@gmail.com

Το ΑΠΣ του ΣΕΕ, ενωμένο με ειλικρίνεια και με αυτοπεποίθηση , είναι αποφασισμένο να συνεχίσει τον αγώνα του. Με δράσεις σύμφωνες προς τις κοινωνικές , δημοκρατικές και πατριωτικές αρχές που το κόμμα υπεύθυνα και με σοβαρότητα από την γέννησή του υιοθέτησε.

Εκ του Γραφείου Τύπου

1 σχόλιο:

  1. Και ζήσαμε εμεις καλά και οι άλλοι καλλίτερα.
    Μπράβο καλά παιδιά. Αλλά η πολιτική θέλει και ΟΛΑ τα άλλα. Αντέχουμε να τα κάνουμε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή