--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ !!!


migkosΤο όνειρο μερικών εν αποστρατεία Αξιωματικών που πριν από 1,5 χρόνο στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης αποφάσισαν να μετατρέψουν την εξαθλίωση του Ελληνικού Κράτους, την απαξίωση του Ελληνικού Λαού, των εμπαιγμό των απομάχων της ζωής και τη στέρηση στο όνειρο του αύριο των νέων ανθρώπων από μια μερίδα οπαδών του θεού του χρήματος, σε ελπίδα ότι υπάρχουν Έλληνες με αρχές, με ιδέες, που υπηρέτησαν για 35 χρόνια, άνθρωποι καθημερινοί, της διπλανής πόρτας, κουρασμένοι από την αγανάκτηση του κόσμου δημιούργησαν ένα Κόμμα αποποιούμενοι το ρόλο του παρατηρητικού κριτή.
Σήμερα 21 Νοεμβρίου, τα πρώτα μας γενέθλια από ιδρύσεως του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ένοιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα.
Η σύμπτωση της μεγάλης εορτής της Θεοτόκου, η εορτή των Ενόπλων Δυνάμεων, τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και ο χώρος της Λέσχης Αξιωματικών Θεσσαλονίκης όπου συνέλαβαν την ιδέα οι πρωτεργάτες του Κόμματος με αρχηγό το Νίκο Αλικάκο μου θύμισαν τον όρκο που δώσαμε. Τιμή, Πίστη και Υπεράσπιση των ιδανικών Θρησκεία, Πατρίδα. Οικογένεια που τώρα έχουν απαξιωθεί.
Όταν ανέβηκα στο βήμα ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας ένοιωσα περίεργα, ένοιωσα την ευθύνη που έχουμε ως Κόμμα , ένοιωσα το βάρος των 44.000 Ελλήνων που τον Μάιο μας τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Όλα τα μέλη μας που βρίσκοντας στην κατάμεστη αίθουσα ΄΄Αλέξανδρος΄΄ περιμένουν από εμάς να τους πούμε ένα ευχαριστώ για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά για να κρατήσουν ζωντανή την αρχική φλόγα και το πάθος με το οποίο ξεκινήσαμε. Για να συνεχίσουν όμως με εντατικότερους ρυθμούς θα πρέπει να τους κοιτάξουμε κατάματα και να τους πούμε ότι ο αγώνας είναι άνισος, χωρίς υποστήριξη από τα ΜΜΕ με μόνα όπλα την αγάπη μας για τον αγώνα και το πείσμα σε βάρος όλων των προγνωστικών και των προβλέψεων κάθε λογικού αναλυτή για να διώξουμε όλα εκείνα τα όρνεα που μετέτρεψαν τα όνειρα των Ελλήνων σε οικονομικό κέρδος.
Νοιώθω ανατριχίλα στην ιδέα ότι το μεγαλείο των Ελλήνων ενώ διδάσκεται σε όλα τα Πανεπιστήμια του Κόσμου εδώ στην Ελλάδα του αίσχους, έτσι όπως την καταντήσανε, σε τιμωρούν και ακόμη και να πεθάνεις συνεχίζεις να πληρώνεις.
Τι να υποσχεθώ σε εξαθλιωμένους ανθρώπους, ένα κομμάτι ψωμί, ένα καρβέλι ή ένα κιλό κρέας;
Όχι. Απλώς θέλω να υπενθυμίσω ότι εδώ και πολλά χρόνια πολλοί κατακτητές προσπάθησαν να μας καταπατήσουν αλλά ΔΕΝ τα κατάφεραν. Μπορεί να τα κατάφεραν με την αριθμητική και οπλική υπεροχή τους παροδικά και πρόσκαιρα, όταν όμως οι κατακτητές καταπάτησαν την αξιοπρέπεια, την ομοψυχία, τα ιδανικά, το φιλότιμο και τη δημοκρατικότητά μας που αποτελούν τα διαχρονικά μας όπλα, τότε κατατροπώθηκαν και η Ελλάδα συνέχισε προς τη δόξα ξανά να τραβά.
Τι υποσχόμαστε! Όχι πολιτικές θέσεις, όχι δουλειά σε οικονομολόγους στα παράθυρα αλλά ενότητα, ισονομία, τιμιότητα και πάνω απ΄ όλα αξιοπρέπεια. Γιατί οι αποφάσεις στη Βουλή θα πρέπει να έχουν ως μέτρο την ευημερία του Ελληνικού Λαού, την υποστήριξη και ενίσχυση της καθημερινής και αδιάκοπης προσπάθειας των γονιών που αγωνίζονται να μορφώσουν τα παιδιά τους και όχι να μη στεναχωρήσουμε τα κέρδη των τραπεζιτών και των χρηματιστών.
Ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί θα πρέπει να είναι άνθρωποι που βίωσαν τα καθημερινά προβλήματα, που πόνεσαν και μάτωσαν για το κάθε Ευρώ που απόκτησαν, που το δούλεψαν και δεν το κέρδισαν από την αγοραπωλησία και το ξεπούλημα των θέσεών τους και παράλληλα των ιδανικών μας. 
Με αυτές τις σκέψεις και τα μηνύματα που παίρνουμε καθημερινά από τη βάση μας διαπιστώνουμε ότι ο κόσμος άρχισε να μας εμπιστεύεται και μας παροτρύνει για να προχωρήσουμε.
Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο που αποτελείται κατά το πλείστον από Απόστρατους Αξιωματικούς κάνοντας ΄΄άνοιγμα προς την Κοινωνία΄΄ έχοντας πλέον μέλη Ακαδημαϊκούς, Ανώτατους Δικαστικούς, Γιατρούς, Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους και αντιπροσώπευση από όλες τις κοινωνικές τάξεις, έδωσε χώρο και βήμα σε ανθρώπους με ιδέες, όρεξη και γνώσεις να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στην οργάνωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας.
Από βάθους καρδιάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Περιφερειάρχες μας και τους υπεύθυνους των Περιφερειακών ενοτήτων για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει στη Βόρειο Ελλάδα καθώς επίσης και τους Πολιτευτές μας για τον πολύ καλό και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν κρατώντας άσβεστη τη φλόγα, τις ιδέες και τις αρχές του Κόμματος παλεύοντας κυριολεκτικά με τα θηρία και στην ουσία χωρίς όπλα άφησαν πίσω τους μια αίσθηση απλότητας και πολιτικής αξιοπρέπειας.
Η πρόσκληση προς όλο τον κόσμο είναι ανοιχτή. Ειδικά θα ήθελα να αναφερθώ στις Ενώσεις των Αποστράτων και των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Πολλοί επαγγελματίες πολιτικοί μας εκμεταλλεύτηκαν κάνοντας σημαία τα προβλήματά μας, κερδίζοντας έδρες στη Βουλή, αλλά μετά τίποτε, άκρα του τάφου σιωπή ως συνήθως!
Καιρός λοιπόν να σας εκπροσωπήσουν οι δικοί σας άνθρωποι, όχι με Κομματική ιδιότητα αλλά με τα ίδια με εσάς προβλήματα.
Επίσης, προς τους ανθρώπους των ΜΜΕ που τώρα πια βιώνουν την εξαθλίωση και κουράστηκαν από τους διαπλεκόμενους, τους πληροφορούμε ότι και εμείς μπορούμε να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης γιατί και μεγάλη δεξαμενή έχουμε και λόγο μπορούμε να αρθρώσουμε
Ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια πρόσωπα, τα παπαγαλάκια που λένε τα ίδια αναλόγως αν είναι Αντιπολίτευση ή Κυβέρνηση.
Το επίπεδο έχει πέσει πλέον γιατί δεν έχουν τίποτε να πουν. Τα έταξαν όλα και τώρα απλώς βγάζουν άναρθρες κραυγές.
Εμείς το ζούμε καθημερινά εσείς θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουμε και εμείς, υπάρχει ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας μια ανερχόμενη δύναμη που δεν αποτελεί πλέον μια παρέα ονειροπόλων απόστρατων αξιωματικών γιατί εκτός από Πανελλαδική παρουσία έχουμε και τη στήριξη και τη βοήθεια της Ομογένειας.
Προσωπικά ως Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας νοιώθω ανατριχίλα γι΄ αυτό που έχουμε μπροστά μας αλλά και για τις ευθύνες που μας μεταβιβάζουν οι πολίτες.

Ταπεινά και Υπεύθυνα
Σας Ευχαριστώ.

  του Παναγιώτη Μίγκου
Γενικού Γραμματέα

1 σχόλιο:

  1. Καιρός λοιπόν να σας εκπροσωπήσουν οι δικοί σας άνθρωποι, όχι με Κομματική ιδιότητα αλλά με τα ίδια με εσάς προβλήματα.
    ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΕΣ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.ΨΑΞΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ,ΠΑΙΔΕΙΑ,ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΛΠ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΟΧΑΙΔΕΥΕΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή