--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.


   thess2 Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας γιόρτασε στη Θεσσαλονίκη τον πρώτο χρόνο ζωής του, παρουσία της ηγεσίας του κόμματος, υποστηρικτών και μελών του κόμματος. Η εκδήλωση συνέπεσε με τον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Μακεδονίας από τον Οθωμανικό ζυγό, την ημέρα εορτασμού των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και της μεγάλης θεομητορικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, Προστάτιδας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφέρειας Κεντρικής
Μακεδονίας "Αλέξανδρος" όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι Α΄ και Β΄ βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημιακοί, Γιατροί, Δικηγόροι, Οικονομολόγοι, Επιχειρηματίες, εκπρόσωποι Φορέων και Οργανώσεων, εκπρόσωποι άλλων πατριωτικών οργανώσεων και συνδέσμων και πλήθος κόσμου.

Ο πρόεδρος του κόμματος, κος Νικόλαος Αλικάκος μίλησε για την πορεία του Συνδέσμου και κατέθεσε την πρόταση του κόμματος για έξοδο της Χώρας από την πολιτική – πρωτίστως – και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα και απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ελληνικού κράτους "Ευχόμαστε όσοι βρίσκονται σήμερα σε θέσεις εθνικής ευθύνης, σε όλο τον ελληνικό δημόσιο βίο, να αναλογισθούν το βαρύ φορτίο το οποίο φέρουν και να πράξουν προς όφελος της Πατρίδος."

Ο Γεν. Γραμματέας, κος Παναγιώτης Μίγκος, μίλησε για την ανάγκη να εστιάσουμε από εδώ και στο εξής τις προσπάθειες μας στη νεολαία και στο άνοιγμα του κόμματος στις ευρύτερες πατριωτικές δυνάμεις, αφού με τη σύμπραξη όλων και μόνο μπορεί να επιτευχθεί αλλαγή πορείας από τη βέβαιη τροχιά καταστροφής στην οποία έχει μπει η χώρα. Την ανάγκη για συνεργασία τόνισε και το μέλος του ΑΠΣ, κος Αργύρης Σαρήπαππας, ο οποίος κάλεσε για μια ακόμα φορά τους Έλληνες πολίτες να συνεισφέρουν ή ακόμα και να ηγηθούν στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύνδεσμος.

Επίσης, ομιλήτες στην εκδήλωση ήταν ο πατήρ Κωνσταντίνος Χαλβατζάκης Θεολόγος-Συγγραφέας και τακτικό μέλος του κόμματος,ο κος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης εκ μέρους της περιφερειακής οργάνωσης Θεσσαλονίκης και η Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Γεωργία Φωτεινού.

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με πορεία και κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Ναυάρχου Βότση. Υπεύθυνοι για τη διοργάνωση ήταν ο Περιφερειάρχης του ΣΕΕ Κεντρικής Μακεδόνιας, κοςΒασίλης Χαλκιάς, ο πρόεδρος του περιφ. Συμβουλίου Ν. Θεσσαλονίκης κος Χαράλαμπος Μιχαηλίδης, καθώς και οι τομεάρχες κος Δημήτρης Βαλασίδης και Χρήστος Βενέτης.

Από το Γραφείο Τύπου


thess1         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου