--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

pan33 Μια πράγματι καινούργια ημέρα χάραξε για την Ελλάδα η απόφαση του EUROGROUP σχετικά με τη δόση και τη βιωσιμότητα του χρέους.
Μια ημέρα όμως χωρίς ήλιο, μια ημέρα χωρίς ελπίδα για τους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας.
Όσα μας διαβεβαίωνε ο πρωθυπουργός της ψευδεπίγραφης κυβέρνησης ήταν, όπως άλλωστε είναι η προσφιλής του συνήθεια, ψέματα. Τα 44 και πλέον δις για τα οποία καμάρωνε ότι αγωνιζόταν και μάλιστα προσπαθούσε να μας πείσει ότι ήταν και ο νικητής, έγιναν πάλι 31 και μάλιστα θα καταβληθούν (τι πρωτότυπο) με προϋποθέσεις.

Και βέβαια ο προορισμός τους δεν είναι άλλος από τα θησαυροφυλάκια των εταίρων του τραπεζιτών και όσων διεθνών τοκογλύφων δρουν σε βάρος της χώρας και του Ελληνισμού.
Για τον Ελληνικό λαό, υπάρχει μόνο πείνα και εξαθλίωση. Υπάρχει δεκαετής τουλάχιστον λιτότητα, περαιτέρω κατάρρευση των ασφαλιστικών του ταμείων, διάλυση και των υπολοίπων μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξαφάνιση του κοινωνικού κράτους (τουλάχιστον αυτού που έχει απομείνει), διωγμός προς το εξωτερικό των νέων και των ικανών να εργασθούν και δυστυχώς πολλαπλασιασμό των όσων αδυνατώντας να αντέξουν την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται, προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα της αυτοκτονίας.
Ο ΣΕΕ έγκαιρα είχε επισημάνει ότι τα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία είναι και τα ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ για την πορεία της χώρας, έχοντας εξαρτήσεις με σκοτεινά οικονομικά κέντρα, δεν ενδιαφέρονται για την αλλαγή του κλίματος.
Πρέπει λοιπόν νέες αγνές πατριωτικές δυνάμεις να βγουν στο προσκήνιο και με σύνεση, σχεδιασμό και εντιμότητα, να παλέψουν προκειμένου να σταματήσει ο δρόμος προς την ολοκληρωτική καταστροφή στον οποίο κινείται η Πατρίδα.
Να δημιουργήσουν τις πολιτειακές προϋποθέσεις λειτουργίας ενός δίκαιου, δημοκρατικού και κοινωνικού κράτους, το οποίο θα φροντίσει για την επάνοδο της χώρας σε τροχιά ευημερίας και για τον έλεγχο και τη σκληρή τιμωρία των επίορκων οι οποίοι έχοντας μοναδικό σκοπό τον προσωπικό τους πλουτισμό κατέστρεψαν τελικά την Ελλάδα μας.
Και αυτό που προτείνει ο ΣΕΕ να είστε σίγουροι ότι σύντομα θα γίνει πράξη.

Bασίλης Πανταζής
Μέλος Α.Π.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου