--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α.


ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
Ε.Δ. ΚΑΙ Σ.Α.
Στην Αθήνα σήμερα την 9η Μαρτίου 2013, τα εν ενεργεία και αποστρατεία Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας συγκεντρωθήκαμε για να διαδηλώσουμε μαζικά και να εκφράσουμε με ομοψυχία και αποφασιστικότητα την οργή και αντίθεσή μας στην εξαθλίωση της ελληνικής κοινωνίας και στην διακύβευση της εθνικής μας κυριαρχίας καθώς και να διεκδικήσουμε την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ
 Αγωνιζόμαστε ενάντια στην απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας,

 Αγωνιζόμαστε για να έχουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο μέλλον να μην μεταναστεύουν και να μην είναι άνεργα ή να έχουν ένα μισθό 400 ευρώ.
 Αγωνιζόμαστε ενάντια στην ισοπέδωση της υγείας, της παιδείας, της καταπάτησης της δικαιοσύνης και της εξαθλίωσης των εν ενεργεία και αποστρατεία στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α. με άμεση επίπτωση στην Άμυνα και Ασφάλεια της χώρας.
 Αγωνιζόμαστε για να μην εξαφανιστεί η Φυλή μας, το Έθνος μας η Πατρίδα μας ο τόπος που γεννηθήκαμε.
 Αγωνιζόμαστε ενάντια στα μέτρα λιτότητας και τις απάνθρωπες περικοπές που εξουθενώνουν και ισοπεδώνουν τον Ελληνικό λαό στο πλαίσιο του δήθεν δημοσίου συμφέροντος.
 Αγωνιζόμαστε ενάντια στη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού που για τους κυβερνώντες γίνεται για το καλό μας και για την ανάπτυξη που εδώ και δύο χρόνια δεν τη βλέπουμε, αλλά αντίθετα βλέπουμε ολοένα και περισσότερο η ύφεση να βαθαίνει χωρίς να υπάρχει διέξοδος και τέλος.
 Αγωνιζόμαστε ενάντια στο γκρέμισμα των ονείρων ολόκληρου του λαού, για ένα αύριο αντάξιο της προσφοράς του, ενάντια στην υποθήκευση του μέλλοντος των παιδιών μας και την οικονομική αφαίμαξη και εξόντωση μας.
 Αγωνιζόμαστε για να άρουμε την αδικία που συντελείται μονομερώς εις βάρος μας με τις τελευταίες διπλές και τριπλές περικοπές πέραν των άλλων σε σχέση με το σύνολο των συνταξιούχων παραβιάζοντας κάθε αρχή ισοτιμίας, ισονομίας και αναλογικότητας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
 Την ενίσχυση της Εθνικής Άμυνας και της Δημόσιας Ασφάλειας με τη μη περικοπή του προϋπολογισμού των Ε.Δ., με την ανακήρυξη της ΑΟΖ και τη μη εισαγωγή αλλογενών στις παραγωγικές σχολές των Ε.Δ.
 Την κατάργηση του ηλικιακού ρατσισμού που αφορά στη μείωση των συντάξεων για τους κάτω των 55 και κάτω των 60 ετών αποστράτους.
 Την κατάργηση των περιορισμών στο αναφαίρετο δικαίωμα εργασίας των αποστράτων.
 Την άμεση κατάργηση του ήδη κριθέντος ως αντισυνταγματικού μέτρου, των διπλών περικοπών στις συντάξεις μας και την αποκατάσταση του βασικού μισθού του εισαγωγικού βαθμού Ανθλγού και ομοίων, στα επίπεδα αντιστοίχων εκείνων του εισαγωγικού βαθμού των δικαστικών.
 Την εξυγίανση και εξασφάλιση της βιωσιμότητας των Μετοχικών Ταμείων.
 Την επιστροφή των ληστευθέντων χρημάτων λόγω PSI, που εμείς έχουμε καταβάλει και ανήκουν στα Μετοχικά Ταμεία και τις Ενώσεις μας.
 Την αποκατάσταση της υποβαθμισμένης φαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης μέσω των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και του ΝΙΜΙΤΣ, στην κατασκευή και λειτουργία των οποίων οι απόστρατοι έχουν συνεισφέρει και συνεχίζουν ακόμη να συνεισφέρουν με την ειδική εισφορά.
 Την εξαίρεση των ειδικών επιδομάτων επικινδυνότητας από το σύνολο των αποδοχών που περικόπτονται, γιατί με την ακολουθούμενη πολιτική στην ουσία αυτά έχουν μηδενιστεί.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων να αναλογιστούν τις ιστορικές τους ευθύνες και να προβούν στην άμεση λήψη των επιβαλλομένων μέτρων προς αποκατάσταση των αδικιών που συντελούνται σε βάρος των στελεχών των ΕΔ και ΣΑ και την προστασία του αξιόμαχου των Ε.Δ. και Σ.Α., αλλά και την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού από τις εθνικά ζημιογόνες και εν πολλοίς κατευθυνόμενες επεμβάσεις της τρόικας.
Οι Εκπροσωπούμενοι Φορείς
Ν.Π.Δ.Δ
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού(Ε.Α.Α.Σ)
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (Ε.Α.Α.Ν)
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (Ε.Α.Α.Α)
Ν.Π.Ι.Δ
Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ):
Ανεξάρτητη Κίνηση Στρατιωτικών (Α.Κί.Σ)
Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (Ε.Α.Α.Λ.Σ)
Ένωση Στρατιωτικών Ιατρών (Ε.ΣΤ.ΙΑ)
Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Αεροπορίας (Ε.Σ.Μ.Α.)
Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (Κ.ΕΘ.Α)
Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ) Λέσχη Αεροπορίας Στρατού(ΛΑΣ)
Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος (Π.Ε.Α.Π.Σ)
Πανελλήνια Ένωση Οικογενειών Εκλιπόντων Αξιωματικών Στρατού
Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α)
Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ)
Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών (Π.Ο.Σ)
Πανελλήνιος Σύλλογος Βετεράνων Αεροπόρων (ΠΑ.ΣΥ.ΒΕΤ.Α)
Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Π.Ν(Π.Μ-Σ.Α.Σ.Υ/Π.Ν)
Πανελλήνιος Ομοσπονδία Αποστράτων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας (Π.Ο.Α.Α.Σ.Α)
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Ε.Δ.& Σ.Α (Π.Σ.Α.Α-Ε.Δ&Σ.Α)
Σύλλογος Αποφοίτων Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (Σ.Α.Ι.Ρ)
Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (Σ.Α/Σ.Ν.Δ)
Σύλλογος Αποφοίτων Σ.Τ.Υ.Α. (Σ.Α.Σ)
Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (Σ.Α.Σ.Υ.Δ.Α) Σύνδεσμος Αξιωματικών Αποφοίτων Σ.Σ.Ε Τάξεως 1973 Σύνδεσμος Αξιωματικών Αποφοίτων Σ.Σ.Ε Τάξεως 1975 Σύνδεσμος Αξιωματικών Αποφοίτων Σ.Σ.Ε Τάξεως 1978 Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Σ.Σ.Ε Τάξεως 1981
Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Σώματος Υλικού Πολέμου Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Αποφοίτων Σ.Σ.Ε Τάξεως 1965
Σύνδεσμος Αποφοίτων Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Α/Σ.Σ.Α.Σ)
Σύνδεσμος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Ναυτικού (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.Ν)
Σύνδεσμος Υποστήριξης & Συνεργασίας Μελών Ε.Δ (Σ.Υ.Σ.Μ.Ε.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου