--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Εκτροπή Συντάγματος. Ανοικτή Επιστολή


Το θέμα είναι πολύ παλιό τετριμμένο και έχουν ασχοληθεί  το έχουν αναλύσει πολύ πριν από μένα, διαπρεπείς συνταγματολόγοι ,οι οποίοι και τεκμηριώνουν νομικά την αντισυνταγματικότητα των νόμων και αποφάσεων των κυβερνήσεων.
Εγώ απλώς εδώ, θέλω να φρεσκάρω την μνήμη των ψηφοφόρων αλλά και των  ‘’Πατέρων του Έθνους’’ .Να αναλογιστούν όλοι  ποιους ψηφίζουν και στη συνέχεια αυτοί που ψηφίστηκαν τι αποφασίζουν στο ΄΄Ναό της
Δημοκρατίας΄΄.
Να λοιπόν το πρώτο τέλειο άρθρο του Συντάγματος; ¨όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι ίσοι έναντι των νόμων. Όλοι ???? Σχεδόν όλοι??  Γιατί μερικοί διαφεύγουν.
Αυτοί οι ΄΄πατέρες΄΄ γιατί ψήφισαν τα ειδικά προνόμια των βουλευτών??? Ασυλία γιατί?? Ειδικό τρόπο φορολόγησης γιατί?? Ειδικό μισθολόγιο γιατί?? Ειδικοί  συνταξιοδοτικοί νόμοι γιατί ?? Και βέβαια για όλα αυτά νομοθετούν και οι 300!!!Μονοκούκι.!!!! Ξήλωμα λοιπόν και καταστρατήγηση της θεμελιώδους  αρχής της ισονομίας και ισοπολιτείας.
Μερικά άρθρα του Συντάγματος περί αρμοδιοτήτων του Προέδρου της Δημοκρατίας και ειδικά τα περί εκτάκτου  ανάγκης και διάλυση της Βουλής εξαφανίστηκαν. Η κατάργηση ψηφίστηκε  από όλους. Αλήθεια πόσο βολικό??
Επειδή η νόμιμη Κυβέρνηση δεν μπορεί να αρπάξει λεφτά μετοχικών ταμείων βγάζει νόμο τα κάνει ομόλογα και μετά tα αρπάζει η τα κουρεύει αν θέλετε,  μια χαρά και νόμιμα. Και είναι λεφτά δικά μας.!!!! Δημεύει οικήματα, κληροδοτήματα προς οργανισμούς και ένοπλες δυνάμεις με νόμους χωρίς να υπολογίζει ότι κληροδοτήθηκαν για συγκεκριμένο λόγο.
Το κυριότερο μπήκαμε στο ΔΝΤ με απόφαση Υπουργού Οικονομικών και Πρωθυπουργού.
Τι και αν στο Σύνταγμα αναγράφεται η απλή αναλογική ως διαδικασία εκλογών ??? Οι πάνσοφοι ηγήτορες επινόησαν την Ενισχυμένη ώστε να εναλλάσσονται εύκολα στην εξουσία.
Το επίσημο θρήσκευμά μας αναφέρεται ως  Χριστιανός Ορθόδοξος πόσοι όμως νόμοι ψηφίστηκαν ενάντια στην επίσημη θρησκεία μας??? Θυμηθείτε την κατάργηση θρησκεύματος από τις ταυτότητες .  
Την κατάργηση της προσευχής και του μαθήματος των θρησκευτικών.
Αλήθεια χρειάζεται να θυμίσει κανείς το ξήλωμα της παιδείας
από κάθε τι εθνικό και ιστορικό??
Από την Σύναξη και τον Συνωστισμό στην Σμύρνη ,μέχρι τα αλβανικά που μιλούσαν τα πληρώματα του Μιαούλη και την σημαία της Επανάστασης που δεν σήκωσε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός.
Δεν υπάρχει τομέας –υπηρεσία που να μην έχει αλλοιωθεί .
Υδροκέφαλο κράτος με στρατιές δημοσίων υπαλλήλων με αξιοκρατικά δηλαδή κομματικά κριτήρια επιλεγμένοι, από τους Εκλεκτούς της Δημοκρατίας.
Ξέχασα κάτι?? Σίγουρα πάρα πολλά. Αλλά θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι .Θα πρέπει να πούμε πόσες μεγάλες επιτυχίες είχαν οι Κυβερνήσεις μας στον τομέα χειρισμού κρίσεων!!! Πόσο εξαιρετικά χειρίστηκαν τις κρίσεις 87 και Ίμια .Πως χειρίσθηκαν και πόσο καλά ήξεραν τα εθνικά σχέδια ,τους κανόνες εμπλοκής ,και τελικά πως ευχαρίστησαν τους Αμερικάνους!!! Πόσο όμορφα κατηγόρησαν τους ΄΄αυτιστικούς’’ αξιωματικούς ,τους ΄΄ένστολους υπάλληλους’’και τι όμορφα μας απαξίωσαν και μας στράγγιξαν οικονομικά .
Μερικοί μάλιστα Υπουργοί ήταν τόσο φιλομαθείς που πήραν και απόρρητα εθνικά σχέδια σπίτι τους για να τα εμπεδώσουν καλλίτερα. Άλλοι πάλι ασχολήθηκαν επιμελώς με θέματα εξοπλισμού(Υ/Β) , επικοινωνιών(Ζημενς-ΟΤΕ)  και άλλοι με στικάκια. Ο κατάλογος είναι μακρύς. Το θέμα είναι εμείς
τι θα κάνουμε???
Αγαπητοί Πατέρες του Έθνους
Είμαι ένας Ανώτατος Απόστρατος Αξιωματικός των 1000 Ευρώ.
Αντιμετωπίζω και εγώ στωικά τα πράγματα όπως  όλοι οι Έλληνες.
 Σας λυπάμαι όμως διότι :Έχω τους  φίλους μου . Έχετε αυλοκόλακες.
Γελάω ακόμα. Περπατώ ελεύθερα στη γειτονιά μου χωρίς φόβο και χωρίς συνοδεία ασφάλειας. Νοιώθω ελεύθερος (ακόμα), ανεξάρτητος (ακόμα), υπερήφανος (για μένα) και αδούλωτος (για πάντα). Εσείς???
  

Αγαπητοί Ψηφοφόροι
Μόνο εσείς μπορείτε. Πετάχτε τους έξω από τον Ναό που τον θεωρούν πια δικό τους Οίκο  και μάλιστα κληρονομικό για αυτούς και τα παιδιά τους.
Τραβήξτε την κόκκινη γραμμή .Πείτε επιτέλους .
Φτάνει Πια .Ποτέ ξανά . Δεν θέλω άλλο κατεστημένο.
Δεν θέλω άλλο πια να με σώσετε. Πετάχτε πια την τσίχλα της χαμένης ψήφου των μικρών κομμάτων. Βγείτε έξω από τα ψεύτικα διλήμματα . 
Σταματήστε  το ΕΓΩ για να γίνουμε ΕΜΕΙΣ.

Πετρομυλωνάκης Δημήτρης
Υποναύαρχος (Ε.Α) Π.Ν
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής
Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου