--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Το ξεπούλημα περιουσίας του Εθνους από το ΤΑΙΠΕΔ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ έχει εκφράσει παντοιοτρόπως παλαιότερα, την ανησυχία και αγωνία του σχετικά με την ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ, δηλαδή του ταμείου στο οποίο μεταβιβάστηκαν τα πάσης φύσεως δικαιώματα του κράτους σε κάθε περιουσιακό του στοιχείο με εμφανή και μοναδικό σκοπό το ξεπούλημα αυτών.
Ταμείο που έχει αλλάξει τέσσερεις προέδρους αλλά, συνεχίζοντας την άθλια πρακτική όσων έφεραν τη χώρα μέχρι εδώ, δηλαδή του πλουτισμού σε βάρος του Ελληνικού λαού, είναι και πολυέξοδο αμείβοντας για ανύπαρκτες υπηρεσίες μέλη
και συμβούλους προερχόμενους από την κομματική της δεξαμενή.

Αλήθεια, μέχρι σήμερα ενημέρωσε οποιοσδήποτε τον Ελληνικό λαό για το κόστος αυτού του ταμείου;

Η ανησυχία αυτή μεταβάλλεται δικαίως σε οργή όταν κάποιος αντιληφθεί ότι περιουσιακά στοιχεία του δημοσίου ,του Έθνους ,θα ξεπουληθούν σε τιμές ευκαιρίας για τα διεθνή αρπακτικά και ενώ το τίμημα θα καταβληθεί ολόκληρο για την εξόφληση του χρέους ,το οποίο σημειώνουμε ότι αντί να μειώνεται, παρά τις μέχρι τώρα θυσίες του Ελληνικού λαού ,τους προπηλακισμούς ,την εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας, τα εξευτελιστικά μνημόνια και διθυραμβικά κουρέματα, αυξάνεται.

Ταυτόχρονα δε, εάν το δημόσιο θέλει την χρήση των ακινήτων στο μέλλον, θα πληρώνει αρκετά υψηλό ενοίκιο στον νέο ιδιοκτήτη.

Προς πώληση λοιπόν ,το ακίνητο έκτασης 8 στρεμμάτων στην Έγκωμη της Κύπρου, στο Λονδίνο ακίνητο 800 περίπου τ.μ. στο Ηolland Ρark για το οποίο πληροφορούμεθα ότι η ελάχιστη τιμή ορίστηκε σε 22 εκ λίρες .

Ρωτάμε, το ενοίκιο που θα καταβάλλουμε στο μέλλον ποιο θα είναι;

Τρίτο ακίνητο αυτό των Βρυξελλών, εννέα ορόφων 3000τ.μ. με ελάχιστη τιμή 3,24 εκ. ευρώ και τέλος στο Βελιγράδι τετραώροφο κτίριο 2387τ.μ. σε κεντρικό μέρος της πόλης με ελάχιστο τίμημα 2 εκ. ευρώ.

Ειδικά το ακίνητο της Κύπρου ,στην καρδιά της μεγαλονήσου μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα καταλήξει στα χέρια των «φίλων» γειτόνων μας , με ότι αυτό συνεπάγεται για όσους σκέπτονται πατριωτικά.

Τα παραπάνω αποτελούν μικρό δείγμα του ξεπουλήματος, σε σχέση με αυτά που ήδη έχουν μεταβιβαστεί στο ταμείο προς πώληση.

Ο Σ.Ε.Ε. απαιτεί
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ .

Ουδείς έχει το δικαίωμα να απογυμνώσει την Ελλάδα και τον λαό της από τα περιουσιακά τους στοιχεία , πόσο μάλλον αυτή η τριτοκομματική κυβέρνηση η οποία εκφράζει τη μειοψηφία του Ελληνικού λαού.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου