--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Καταπολέμηση της ανεργίας .....

 Το αποτέλεσμα ....... μιας αφαίρεσης , αυτής των απολύσεων κατά το δίμηνο Φεβρουαρίου -Μαρτίου 2013 οδήγησε τον κο Σαμαρά να προβεί σε πομπώδεις δηλώσεις για δήθεν καταπολέμηση της ανεργίας , για αναμενόμενες επενδύσεις και όλα αυτά τα ...αισιόδοξα μηνύματα που ακούει ο Ελληνικός λαός κατά κόρον τα τελευταία τρία χρόνια.
Μετά δε την «μεγαλειώδη» επίσκεψη του στα εργοτάξια της Ολυμπίας οδού, ο κος Σαμαράς, ανάμεσα στην κουστωδία των πολιτικάντηδων που
σαν σε παλιά Ελληνική ταινία, αλληλοσπρώχνονταν για το ποιος θα πρωτοβγεί στο πλάνKAο της κάμερας, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έρχεται η ανάκαμψη .
Κατά δε τον κο Βενιζέλο που συνόδευε τον κο Σαμαρά, ο λαός έχει ανάγκη από μηνύματα αισιοδοξίας , ασφάλειας, προοπτικής.
Αυτή είναι πλέον η τακτική τους διαμορφωμένη από ξένα κέντρα και ντόπιους επαγγελματίες διαμορφωτές. Μηνύματα και δηλώσεις αισιοδοξίας.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, καταδικάζει την τακτική τους.
Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη από δηλώσεις , φανφαρονισμούς και υποσχέσεις χωρίς ουσία, την ώρα που τα προβλήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης ολοένα και αυξάνονται με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και κυριαρχίας κάθε μέρα γίνεται πιο ορατό. Εξάλλου είναι πρόσφατες οι υποσχέσεις, με τις οποίες υποκλάπηκε η ψήφος του, των ΖΑΠΠΕΙΟΥ1, ΖΑΠΠΕΙΟΥ2 κλπ.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, καλεί επιτέλους την τρόικα και την τρικομματική κυβέρνηση, να κατανοήσουν ότι η παρατεταμένη λιτότητα, που επιβάλλουν τα μη σύννομα μνημόνια δημιουργεί συνθήκες κατάρρευσης στις οποίες οι όποιες μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου