--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Με εμφανή τα ίχνη της προσπάθειας, να ωραιοποιήσει την κατάσταση, η οποία όπως επισημαίνουν έγκυροι οικονομικοί και γεωπολιτικοί μη χειραγωγούμενοι από την τριτοκομματική Κυβέρνηση αναλυτές, βαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο κύριος Σαμαράς από του Μαξίμου, ως άλλο Ζάππειο, εξήγγειλε ένα ωραίο σενάριο για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος, το οποίο όμως δυστυχώς για όλους μας παραμένει μακριά από την πραγματικότητα, των αυτοκτονιών, της αδυναμίας από τους πολίτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τους αντισυνταγματικούς και ανάλγητους Νόμους, της αύξησης της ανεργίας, των επιτιμητικών και προσβλητικών δηλώσεων Γερμανών αξιωματούχων και μη, του ξεπουλήματος της Εθνικής Κυριαρχίας και περιουσίας, της ασύδοτης πλέον εγκληματικότητας με την αποδυνάμωση των αρμόδιων κρατικών μηχανισμών.
Εκθείασε ο κ Σαμαράς, μεταξύ άλλων το περίφημο ''κούρεμα '' το PSI.
Το χαρακτήρισε μοναδικό και επιτυχία. Και βέβαια ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Η χώρα μας, ''πέτυχε'' μια παγκόσμια πρωτιά. Γίναμε η πρώτη χώρα στην οικονομική ιστορία που την επομένη του κουρέματος , διατήρησε το χρέος της σε επίπεδα που δεν ήταν επ ουδενί βιώσιμο. Νομοτελειακά λοιπόν αναγκαστήκαμε εκ των πραγμάτων, σε δεύτερο PSI στο τέλος του 2012, το οποίο , ελέω τρόικας , βαπτίσθηκε επαναγορά χρέους.
Η χώρα εισήρχετο στο 2012 με τις χειρότερες συνθήκες, αποτέλεσμα του ανομολόγητου εκείνου PSI των αρχών του έτους. Διατηρούσε ένα μη βιώσιμο χρέος. Το ασφαλιστικό και τραπεζικό της σύστημα κατέρρεε λόγω PSI, ενώ αποδεχόμασταν μεγαλύτερη λιτότητα σε αντάλλαγμα του.

O Σ.Ε.Ε όπως και ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός λαός έχει μνήμη κύριοι της τρικομματικής κυβέρνησης και θυμάται και υπενθυμίζει στους Έλληνες και τις Ελληνίδες:
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Παπανδρέου , κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ δεν ήταν που έλεγε; «Να σου κόψουμε, λέει 30% hair cut[κούρεμα].30% δεν είναι κούρεμα , είναι ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΌΨΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΕΦΑΛΙ. Το 30% αυτών των χρεών ανήκει στα ασφαλιστικά ταμεία και άμα τους κόψεις το 30% τελείωσε το ασφαλιστικό σύστημα. Και ούτε συντάξεις έχουν οι συνταξιοδοτούμενοι ούτε τίποτα.»

Ο κ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ως υπουργός οικονομικών του κ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, δεν δήλωνε; «Το ζήτημα αυτό έχει απαντηθεί πολλές φορές. Η Ελληνική Κυβέρνηση το έχει πει και το έχει διαλαλήσει .ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ,ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ''ΚΟΥΡΕΜΑ''».

Ο κ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ως κυβερνητικός εκπρόσωπος κυβέρνησης Παπανδρέου δεν μας διαβεβαίωνε; «Η αναδιάρθρωση όχι απλώς δεν είναι στις στοχεύσεις μας, αλλά έχουμε την πεποίθηση ότι οποιαδήποτε αναδιάρθρωση ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , η ζημία δε θα μετακυληθεί στις πλάτες του Ελληνικού λαού''».

Ο κ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, χαρακτήριζε το '' κούρεμα '' ως συνεπαγωγή σημαντικών κινδύνων, οι δε απώλειες για τα Ελληνικά νοικοκυριά και για όσους ,εκτός των οικονομικών ιδρυμάτων , κατέχουν δημόσιο χρέος, θα πλήξουν την οικονομική δραστηριότητα και τα φορολογικά έσοδα. Ο κ ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ τρείς εβδομάδες αργότερα αναλάμβανε πρωθυπουργός για να φέρει σε πέρας το ''κούρεμα''.
Αν οι παλινδρομήσεις και ο χαμαιλεοντισμός των κυβερνώντων στις πλάτες του Ελληνικού λαού υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της τρόικας που βύθισαν την χώρα στην ύφεση και στην ανέχεια, ,είναι επιτυχία ,τότε θριαμβολογήστε !!!!!!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου