--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΚΕ ΤΟΥ ΣΕΕ ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παρουσιάζεται ως νέο κόμμα στην Ελληνική πολιτική σκηνή, σε μια εποχή δύσκολη για την Πατρίδα μας, σε συνθήκες γενικευμένης παρακμής.
       Ιδρύθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2011. Ο Ιδρυτικός πυρήνας ήταν απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Σύντομα πλαισιώθηκαν από σκεπτόμενους πολίτες ανεξάρτητα των πολιτικών τους καταβολών, με μία και μόνο κοινή ιδεολογία, την ΑΓΑΠΗ για την ΠΑΤΡΙΔΑ.
       Σήμερα, σε διάστημα μόλις δύο ετών, η προσπάθεια αυτή γιγαντώνεται και αγανακτισμένοι πολίτες, που κατά καιρούς υποστήριξαν τα διάφορα κόμματα του κοινοβουλίου, συσπειρώνονται γύρω από το νέο κόμμα με όραμα την σωτηρία της πατρίδας.

        Ο δρόμος είναι δύσκολος αλλά υπάρχει ισχυρή θέληση και πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει:
  • την ανάδειξη νέων προσώπων, έντιμων, κοινωνικά και επαγγελματικά καταξιωμένων, τροποποίηση του συντάγματος και της νομοθεσίας ώστε να εξασφαλίζεται η τιμωρία όσων ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση της χώρας, να διασφαλίζεται το ασυμβίβαστο βουλευτού και υπουργού, να περιορίζεται η θητεία, τα προνόμια και οι απολαβές των βουλευτών,
  • ανασυγκρότηση του κρατικού μηχανισμού, της δημόσιας διοίκησης, της παιδείας, της δικαιοσύνης και εφαρμογή νέου ήθους και ύφους της λειτουργίας του κράτους στην υπηρεσία του πολίτη.
  • Έξοδο από την κρίση με ίδια μέσα και χρηστή διαχείριση, εξορθολογισμό των κρατικών δαπανών και δίκαιη ανακατανομή του πλούτου και των φορολογικών βαρών.
  • Αναλογική συμμετοχή όλων των Ελλήνων σε ένα νέο ξεκίνημα ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

        
       Παρακαλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΣΕΕ, που θέλουν να συνδράμουν στη νέα μας προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τον ΣΕΕ.



Πρόγραμμα του κόμματος
ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  • Έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού και της οργάνωσης της περιφέρειας.
  • Το Α΄ έκτακτο συνέδριο, στο πλαίσιο της ορατής ανάγκης ανανέωσης του ΣΕΕ, ανέδειξε νέα ηγεσία και αύξησε την δύναμη των μελών του απορροφώντας και άλλα ανεξάρτητα Πατριωτικά κινήματα που αποδέχθηκαν τις αρχές και το καταστατικό του.
  • Τέθηκαν τρεις άμεσοι στόχοι :
α. Η αναδιοργάνωση του Σ.Ε.Ε σε επίπεδο Περιφέρειας και Νομού

β. Το άνοιγμα του κόμματος στην ελληνική κοινωνία και η διεύρυνσή του σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, με μόνο συνδετικό κρίκο την αγάπη προς την πατρίδα και την αγωνία για το μέλλον μας.

γ. Η πλήρης στελέχωση του κόμματος με ικανούς πολίτες, που θα το οδηγήσουν νικηφόρα στις επερχόμενες εκλογές.

  • Την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013 θα υποβληθούν για έγκριση από την Κ.Ε*. οι προγραμματικές δηλώσεις και τα μέτρα αναδιοργάνωσης του κόμματος.
  • Στα μέτρα που θα προταθούν για έγκριση περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων και η δημιουργία των παρακάτω νέων τομέων δράσης:
α. Τομέας ανεργίας

β. Τομέας συνταξιούχων

γ. Τομέας νεολαίας
 
δ. Τομέας γυναικών

  • Μετά την έγκριση από την ΚΕ θα επανεκκινηθεί η λειτουργία του ΣΕΕ με τα νέα δεδομένα.
Γραμματεία προέδρου
Α.Π.Σ. / Σ.Ε.Ε.
(*) H KE θα συνεδριάσει στην Αθήνα στο PRESIDENT Hotel(11:00 – 16:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου