--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΕ

 Αγαπητά μέλη και φίλοι,

Ο Σύνδεσμος Ε.Ε. γεννήθηκε με αφορμή τις ανησυχίες και την αγωνία για το μέλλον της πατρίδας μας.

Οι αρχές και οι θέσεις μας είναι διαχρονικές και εκφράζουν το ήθος και την θέληση για την δημιουργία ενός νέου τρόπου διακυβέρνησης της χώρας με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι πρώτες προσχωρήσεις των δύο πατριωτικών κομμάτων ενισχύουν  την παρουσία μας στην πολιτική σκηνή και στέλνουν το ανάλογο μήνυμα.  Η χθεσινή (1-07-13) διάρρηξη στο γραφείο του κόμματος … ας θεωρηθεί …τυχαίο ..γεγονός … «έχουν γνώσιν οι φύλακες».

Ένα μήνα μετά το έκτακτο συνέδριο και την ανάδειξη νέας Ηγεσίας ανακοινώθηκαν και εγκρίθηκαν στις 30 Ιουνίου οι προγραμματικές δηλώσεις οι οποίες συνοψίζονται σε τρεις λέξεις: Οργάνωση, αναγνώριση, στελέχωση.  

Με τον σχεδιασμό αυτό στοχεύουμε στην αποδόμηση του φαύλου σημερινού πολιτικού συστήματος με την αντίστροφη μέθοδο που χρησιμοποιείται από αυτό για την αποχαύνωση, την φοβία και την σύγχυση των Ελλήνων.

Η επιδιωκόμενη οργάνωση υποστηρίζει την λειτουργία μας ως πολιτικού φορέα με όραμα, φιλοδοξία και πολιτική δράση που θα καταστήσει τους Έλληνες ικανούς να προσδιορίσουν τον εχθρό και να κατανοήσουν την συμβολή του Συνδέσμου Ε.Ε. στην προσπάθεια εξόδου από την κρίση.

Η αναγνώριση του ΣΕΕ από την Ελληνική κοινωνία και κυρίως από τα σπλάγχνα μας, τις Ε.Δ. και τα Σ.Α. θα επιτευχθεί με την ανάλογη στρατηγική. Αντικειμενικός σκοπός μας είναι να καλύψουμε την πνευματική και πολιτική ανάγκη του λαού για βελτίωση της σημερινής κατάστασης και για ύπαρξη νέας βιώσιμης πολιτικής λύσης. Λύσης που θα καλύπτει ιδεολογικά όσους αγαπούν την πατρίδα, βασισμένη σε τεκμηριωμένες απλές προτάσεις που αναδύονται από την γνώση και τις εμπειρίες όσων έχουν αποδεδειγμένα και επιτυχημένα εργασθεί και αποδώσει στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.

Επιστημονικές θεωρίες και αναλύσεις εμπειρογνωμόνων αποτελούν απλώς τα εργαλεία για μας που πιστεύουμε ακράδαντα ότι πρέπει να κοπεί ο «ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ» που μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, να σηκώσει τα βάρη που πραγματικά της αντιστοιχούν …και ξανά …προς το μέλλον να οδηγηθεί, απεξαρτημένη από ξένα συμφέροντα,  σκοπιμότητες και ατέρμονες δανειακές συμβάσεις.

Οι Έλληνες όταν ομονοήσουν και αποκτήσουν όραμα μπορούν. Οφείλουμε λοιπόν εμείς να τους δώσουμε το όραμα, να ερεθίσουμε το φιλότιμο, την αγωνιστικότητα  και την σύμπνοια ώστε όλοι μαζί να κατορθώσουμε για μία ακόμα φορά να βρούμε το δρόμο μας.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά απαιτείται η στελέχωση με ικανά άτομα που ανιδιοτελώς  θα συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή. Στην προσπάθεια με πρώτη στάση τις Ευρωεκλογές που θα κατέβουμε αυτόνομα ή και με προσχωρήσεις, ώστε να δείξουμε την δύναμή μας χωρίς να αποκλείουμε φυσικά και την άμεση ή έμμεση συμμετοχή μας στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περιμένουμε λοιπόν από όσους ταυτίζονται με τις απόψεις μας και θέλουν να συμμετάσχουν στη προσπάθεια να στελεχώσουν τις διάφορες ομάδες εργασίας που έχουν δρομολογηθεί για το σκοπό αυτό και τον Σεπτέμβριο να παρουσιάσουν τα πρώτα αποτελέσματα.

    Εύχομαι σε όλους
     Καλό καλοκαίρι

         Γ.Γερούλης
Πρόεδρος Συνδέσμου Ε.Ε. 

 
 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ – ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ε.Ε.


·        Γυναίκας με έμφαση στην ανάδειξη, προώθηση και υπεράσπιση του ρόλου της Ελληνίδας μητέρας, στην οικογένεια, την εργασία και την κοινωνία.

·        Νεολαίας με έμφαση στα τρέχοντα θέματα και την μέσω του ΣΕΕ διαχείριση, κατεύθυνση των νέων σε προτάσεις του κόμματος.

·        Ανεργίας με έμφαση την ανάλυση, χαρτογράφηση, κατηγοριοποίηση και μελέτη άμβλυνσης του φαινομένου μέσω υιοθέτησης των προτάσεων του κόμματος στο κέντρο και την περιφέρεια.

·        Θεμάτων Συνταξιούχων με έμφαση στην καταγραφή των ανά κατηγορία τρεχόντων προβλημάτων, την παροχή συμβουλών, την μελέτη άμβλυνσης των σημαντικότερων εξ αυτών και την προσπάθεια υιοθέτησης θέσεων του κόμματος για αξιοποίηση μερίδας αυτών σε υπηρεσίες μεταφοράς εμπειρίας και τεχνογνωσίας προς όφελος των μακροχρόνιων ανέργων και άπειρων νεοεργαζομένων σε απαιτητικές εργασίες.

·        Παρακολούθησης Οικονομίας – Μνημονίου με στόχο την διαμόρφωση συγκεκριμένης πολιτικής θέσης ταχείας απεξάρτησης από τις μνημονιακές δεσμεύσεις, (Γόρδιος Δεσμός).

·        Θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας με έμφαση τον εντοπισμό, την ανάλυση των επιπτώσεων και την λήψη πολιτικής θέσης και δράσης σε θέματα εσωτερικής, εξωτερικής, κρατικής & ιδιωτικής ασφάλειας του πολίτη.

·        Στήριξης των Πομάκων της Δ. Θράκης με στόχο την ανάδειξη του προβλήματος και την ανάληψη πολιτικής δράσης στο χώρο.

·        Νομοθετικών & Συνταγματικών θεμάτων με έμφαση αφενός στην προετοιμασία πληροφόρησης των μελών και φίλων του κόμματος σε επίκαιρα  θέματα σχέσεων κράτους - πολίτη και αφετέρου στην διατύπωση πολιτικής πρότασης σε αντίστοιχα συνταγματικά και νομοθετικά ζητήματα.

·        Διεύρυνσης των συνεργασιών του ΣΕΕ με στόχο τις επερχόμενες εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης και Ε.Ε.

·        Ευρωεκλογών με έμφαση στην συλλογή της νομοθεσίας, των δικαιολογητικών, των υποψηφίων και την ανάλυση των εκλογικών τάσεων ανά περιφέρεια – νομό.

·        Δημοτικών εκλογών με έμφαση στην συλλογή της νομοθεσίας, και την δυνατότητα συμμετοχής του ΣΕΕ αυτοδύναμα ή σε συνεργασία κατά περίπτωση. Διαμόρφωση πολιτικής στήριξης υποψηφίων για όλες τις περιφέρειες αν είναι δυνατόν.

·        Θεμάτων αποκρατικοποιήσεων και δημόσιου πλούτου με έμφαση στην επικαιροποιημένη διατύπωση τεκμηριωμένων πολιτικών θέσεων

·        Φορολογικών θεμάτων με στόχο την εκπόνηση συγκεκριμένης επικαιροποιημένης φορολογικής πρότασης του κόμματος.

·        Κοινωνικής Αλληλεγγύης - ΑΜΕΑ  - Πολυτέκνων & Τριτέκνων με στόχο την επικοινωνία με τις ευπαθείς ομάδες Ελλήνων πολιτών σε καθημερινή βάση και προσφορά της δυνατής βοήθειας  - πολιτικής υποστήριξης.

·        Πολιτισμικού και εκπαιδευτικού προβληματισμού με στόχο την διαμόρφωση πολιτικής πρότασης εξόδου από το τέλμα της κοινωνικής και πολιτισμικής μάρανσης του τόπου μας βάσει εφαρμογής συγκεκριμένου παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού προγράμματος βασισμένου στις αρχές και τις θέσεις μας.

·        Διαχείρισης κοινωνικών, εργασιακών και πολιτικών κρίσεων με στόχο την αποτελεσματική παρουσία – προβολή θέσης του ΣΕΕ σε αναμενόμενες διενέξεις εργαζομένων – πολιτείας, κλπ. 

·        Κοινοβουλευτικού ελέγχου. Συλλογή και πολιτικός σχολιασμός των δραστηριοτήτων των 300 της βουλής και της κυβέρνησης.

ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΗΛ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ syndesmosee@syndesmosee.gr  και στο τηλεφωνο του 2111826004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου