--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΣΚΟΠΙΑ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

 Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 ολοκληρώθηκε το 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Παμμακεδονικών Ενώσεων στο οποίο συμμετείχαν απόδημοι Μακεδόνες από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρώπη, την Αυστραλία και την Αφρική. Αίσθηση προκάλεσε ο χαιρετισμός του εκπροσώπου της φυλής των Καλάς, που δήλωσε ότι οι Καλάς θεωρούν τους εαυτούς τους απόγονους των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ήρθαν Σκοπιανοί να μας προσεγγίσουν, αλλά τους διώξαμε γιατί ξέρουμε την αλήθεια.
Στο ψήφισμα του συνεδρίου τους οι απόδημοι Μακεδόνες θεωρούν «Ιερό Καθήκον» να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τα δίκαια της Μακεδονίας.

Εκφράζουν κατηγορηματικά την έντονη αντίθεσή τους για την προώθηση λύσης με σύνθετη ονομασία. Δηλώνουν ότι ποτέ δε θα δεχθούν «οποιαδήποτε ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και τα παράγωγά του» για το όνομα της ΠΓΔΜ. Ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να μην προχωρήσει σε συμβιβασμό με τα Σκόπια, που θα τους επιτρέπει να καπηλευθούν την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ελληνικής Μακεδονίας.

Ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, πριν επισφραγισθεί οποιαδήποτε συμφωνία με τη γειτονική χώρα.

Σημειώνουν επίσης ότι οι Καλάς, στο ορεινό Πακιστάν, είναι απόγονοι των στρατευμάτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου και εκφράζουν την υποστήριξη τους στην προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν της αξίες τους και την εθνική τους ταυτότητα.

Τέλος ζητούν να καθιερωθεί η 29η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης των θυμάτων της βουλγαρικής κατοχής (1916-1918) στην Ανατολική Μακεδονία.

Μετά τα παραπάνω καλούμε την κυβέρνηση, που δρα για τα δίκαια της Χώρας μας, όπως ισχυρίζεται, να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα, ταυτόχρονα με τις Ευρωεκλογές, για το εάν οι Έλληνες επιθυμούν λύση για το όνομα των Σκοπίων που να περιέχει τον όρο «Μακεδονία» και παράγωγά του και επίσης να καθιερώσει την 29η Σεπτεμβρίου ως ημέρα εθνικής μνήμης των θυμάτων της Βουλγαρικής κατοχής (1916-1918) στην Ανατολική Μακεδονία. Είμαστε βέβαιοι πως δε θα το κάνει για να αποδείξει δυστυχώς για μία ακόμη φορά την ανεύθυνη, άτολμη και αρκετές φορές αντεθνική δράση των μέχρι τώρα κυβερνήσεων, που είναι υπεύθυνες για τη σημερινή τραγική κατάσταση της Πατρίδας μας. Το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος θα διευκολύνει τις Ελληνικές κυβερνήσεις του παρόντος και του μέλλοντος στις διαπραγματεύσεις με τους σκοπιανούς.

Ως Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας στηρίζουμε τις προσπάθειες της Ελλάδας απέναντι σε κάθε διεθνή, επιθετική και ανιστόρητη προπαγάνδα. Υπερασπιζόμαστε τα δίκαια του Έθνους μας και σχεδιάζουμε με τη δράση μας να συμβάλλουμε στην πρόοδο της χώρας μας για ένα καλύτερο μέλλον.

 
            Καλούμε όλους τους Έλληνες και φυσικά όλους τους Μακεδόνες, όπου και εάν ευρίσκονται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό για τα αυτονόητα δηλ. για κοινή δράση, για να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που έφεραν την Ελλάδα μας στο χείλος του γκρεμού και να αναδείξουμε νέες άφθαρτες, υγιείς πολιτικές δυνάμεις που θα βγάλουν τη Χώρα από το καταπιεστικό αδιέξοδο. Με κοινό όραμα μια περήφανη Πατρίδα με χαμογελαστούς Έλληνες.

Σας περιμένουμε, ελάτε ……. syndesmosee.gr

Με εκτίμηση
Γιώργος Τσακίρης
Μέλος του Ανωτ. Πολιτικού Συμβουλίου
Δραμινός

ΥΓ: Από το κόμμα μας παρέστησαν στην έναρξη του Παγκόσμιου Συνεδρίου των Παμμακεδονικών Ενώσεων ο πρόεδρος κ. Γερούλης Γιώργος και ο γεν. διευθυντής κ. Μίγκος Παναγιώτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου