--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Η κοροϊδία της επτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας αδυνατεί να παρακολουθήσει τη σκιομαχία που στήνεται κάθε φορά από αυτού του είδους τις επιτροπές της Βουλής . Αποδοκιμάζουμε όλες τις "δήθεν" διαδικασίες που ακολουθούνται με σκοπό την παραπλάνηση του Ελληνικού Λαού και την συγκάλυψη της πραγματικής αλήθειας.
Οι αρχιτέκτονες του προβλήματος της αδιαφάνειας και της διαπλοκής και με μόνο κριτήριο αυτό του κομματικού κέρδους και της δημιουργίας εντυπώσεων, αποφαίνονται για την ενοχή ή την απαλλαγή των μέχρι χθες συννενόχων τους.
Το πόρισμα της επτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ απλά θα προστεθεί στο τεράστιο αρχειακό υλικό που υπάρχει στα υπόγεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου χωρίς καμμία χρησιμότητα και χωρίς κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Η Ελληνική κοινωνία απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και την άμεση επιστροφή όλων των ληστευθέντων και προς αυτή την κατεύθυνση η επιτροπή ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ.


Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου