--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΘΕΣΕΙΣ του ΣΕΕ σχετικα με το ΕΥΡΩ - Ε.Ε.

Η θέση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι:

 <<Πιστεύουμε στην εξασφάλιση της θέσης της Χώρας μέσα σε μία ενωμένη Ευρώπη όπως την οραματίστηκαν οι ιδρυτές της και όχι όπως την παραδίδουν οι διάδοχοι τους, οι κερδοσκόποι και οι πλουτοκράτες. Παραμονή στο ΕΥΡΩ αλλά χωρίς απεμπόληση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, χωρίς αντισυνταγματικές συμβάσεις και επιλογές και χωρίς την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών.>>

Επομένως είναι σαφής η στήριξη της Ευρωπαϊκής πολιτικής ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ αυτή εκφράζεται από ανεξάρτητα Ευρωπαϊκά όργανα, μέσα από το ισχύον διεθνές δίκαιο και όχι βέβαια από τους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους αλλά και τους Γερμανούς και τους στενούς τους συμμάχους, οι οποίοι με τη συνεργασία των εδώ πολιτικών υπαλλήλων τους, μετέβαλαν ένα αμφισβητούμενο χρέος σε ανθελληνικό και φονικό εργαλείο υφαρπαγής των φυσικών μας πόρων και αφαίρεσης της Εθνικής μας ανεξαρτησίας και αξιοπρέπειας.
 Η χώρα μας ευρίσκεται στο ΕΥΡΩ και πρέπει να επιδιώξει την παραμονή της σε αυτό, μόνο εφόσον αλλάξει η αντιμετώπιση της από την Ευρώπη.

Εφόσον αυτή η προϋπόθεση δεν είναι στις προθέσεις της σημερινής Ευρώπης όπως αυτή θα διαμορφωθεί και ύστερα από τις Γερμανικές εκλογές, το κόμμα μας, πιστό στις διακηρύξεις του, θα συμμετάσχει σε οποιαδήποτε προσπάθεια για έξοδο από το ΕΥΡΩ και θα καταστεί πολέμιος της Ευρώπης αυτής που παρουσιάζεται σήμερα με βάρβαρο, φασιστικό και απάνθρωπο προσωπείο εναντίον των δοκιμαζόμενων συμπατριωτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου