--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Στήριξη στη Δημοτική Παράταξη « Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική» ΔΤ64

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ πιστεύοντας στην ύπαρξη  ενός ενιαίου πατριωτικού συνδυασμού απέναντι στην διαφθορά, την ανικανότητα και τις αντεθνικές πρακτικές, που χαρακτηρίζουν τις τελευταίες δεκαετίες τις διοικήσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να στηρίξει  την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική»,  με επικεφαλής τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης , Γιάννη Κουριαννίδη.
Πιστεύουμε ότι ο Γιάννης Κουριαννίδης, ένας πατριώτης με  μακροχρόνιους αγώνες για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα και με μεγάλη πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση, αποτελεί εγγύηση για την πρόοδο και την ανάπτυξη της Συμπρωτεύουσας.
Ευελπιστούμε ότι με την συνδρομή όλων των πατριωτικών δυνάμεων, που πιστεύουν στην ελληνικότητα της Πρωτεύουσας της Μακεδονίας μας  και στην ανάγκη βελτίωσης και αναβάθμισης της καθημερινής ζωής των κατοίκων της, ο Γιάννης Κουριαννίδης θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Το Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, σε συνεργασία με τις περιφερειακές και τοπικές οργανώσεις όλης της χώρας, εξετάζει όλες τις περιπτώσεις στήριξης ανεξαρτήτων υποψηφιοτήτων στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διακρίνονται για τον πατριωτισμό, την εντιμότητα και τις ικανότητές τους στην αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου