--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΕΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΟΣ παραμένει πιστός στις αρχές και τις ιδέες του και ουδείς δύναται να τον αποπροσανατολίσει από αυτές, ακόμη και ο Πρόεδρος του, διότι είναι ένα βαθύτατα δημοκρατικό Κόμμα, όπου οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά από το 12 μελές Ανώτατο Πολιτικό Συμβούλιο.
                Βεβαίως και αποχώρησαν πρόσφατα ο Πρόεδρος και κάποια σημαντικά μέλη του Κόμματος, ακριβώς για τον λόγο που προαναφέρθηκε, γεγονός που αποδυκνείει ότι ο Σύνδεσμος ΕΕ, ήταν, παραμένει και θα παραμείνει ένα βαθύτατα Δημοκρατικό Κόμμα στο οποίο οι όποιες αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά και κατά πλειοψηφία.
                Η προσπάθεια συνεργασιών με αδιαφανείς διαδικασίες, χωρίς συγκεκριμένους όρους και αρχές με κάποια Κόμματα, βρήκαν αντίθετο το Πολιτικό Συμβούλιο και οδήγησαν τον Πρόεδρο και κάποια μέλη σε παραιτήσεις.
                Ο Σύνδεσμος ΕΕ πιστός στις αρχές του θα συνεχίσει τον Δρόμο του, τα όποια προβλήματα τον δυναμώνουν, πεισμώνουν τα μέλη του και η προσπάθεια για την ανακατάληψη και απελευθέρωση της Πατρίδος συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
                Διαβεβαιώνουμε όλα τα μέλη μας αλλά και όλους τους Ελληνες πατριώτες ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, θα συνεχίσει τον δρόμο του είτε μόνος είτε συνεργαζόμενος με πραγματικές υγιείς Πατριωτικές Δυνάμεις και θα συμμετέχει ΑΥΤΌΝΟΜΑ στις επικείμενες Ευρωεκλογές.
                Τέλος θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας, αλλά και όλους τους Έλληνες, ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι καρέκλες, δεν συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες πολιτικούς, όπως άλλωστε δεν το κάναμε μέχρι τώρα, δεν πρόκειται δε, ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ το ΚΟΜΜΑ και τους ανθρώπους που μας εμπιστεύθηκαν, ούτε στην ΝΔ, ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε στο ΠΑΣΟΚ, ούτε στην ΧΑ, ούτε στο ΚΚΕ, ούτε σε ΚΑΝΕΝΑ Κοινοβουλευτικό Επαγγελματικό Κόμμα, και οι όποιες φήμες και διαδόσεις περί του αντιθέτου, είναι υστερόβουλες, κακόβουλες και εξυπηρετούν τα συμφέροντα αυτών που πραγματικά επιδιώκουν την διάλυση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Ε.Ε., όχι διότι φοβούνται το μέγεθός του, αλλά αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει.
Με εκτίμηση
Υποστράτηγος ε.α. Σαρήπαπας Ανάργυρος
Μέλος του Ανωτάτου Πολιτικού Συμβουλίου και εκ των Ιδρυτών του ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου