--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΕΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

 
Κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Θεσσαλονίκη, παρέστησαν μέλη και πολιτευτές του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 13 στην επίσημη τελετή υποδοχής της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου από το Δήμο Νεάπολης – Συκεών και την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, που πραγματοποιήθηκε μπροστά στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, παρευρέθηκε ο Πολιτευτής του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Δημήτριος Καβαρλής, κατόπιν προσκλήσεως. Ακολούθως, με πομπή, κλήρος και λαός συνόδεψαν τον προκαθήμενο της Ορθοδοξίας στον Καθεδρικό Ναό Τιμίου Προδρόμου όπου τελέστηκε  πανηγυρική δοξολογία για την υποδοχή της Ιερής εικόνας της Παναγίας Σουμελά και, στη συνέχεια στον περίβολο του Ναού πραγματοποιήθηκαν  τα αποκαλυπτήρια Προσφυγικού Μνημείου.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 13 στο πλαίσιο των επισκέψεών του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως κκ Βαρθολομαίος  επισκέφθηκε το 424 ΓΣΝΕ, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό του Νοσοκομείου και μεγάλο αριθμό Αποστράτων. Από πλευράς του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμμετείχε αντιπροσωπία στελεχών με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Οργάνωσης της Περιφ. Ενότητας Θεσσαλονίκης Δημήτριο  Βαλασίδη. Μετά την εκδήλωση, ο Δημήτριος Βαλασίδης δήλωσε: «Αποτελεί την μεγαλύτερη ευλογία για τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ η σημερινή μας συμμετοχή στην επίσκεψη του Πατριάρχου. Είναι η δεύτερη φορά που συναντώμεθα με τον Παναγιώτατο, μετά την προ ενάμιση έτους επίσκεψη του προέδρου μας και πολυπληθούς αντιπροσωπείας στελεχών του κόμματος στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπου σε μακρά συνομιλία μαζί του είχαμε την ευκαιρία να τον ενημερώσουμε για την ίδρυση του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και να συζητήσουμε μαζί του θέματα που απασχολούν την Ορθοδοξία. Με την βοήθεια του Θεού συνεχίζουμε τον δύσκολο και σκληρό αγώνα μας για να απαλλάξουμε την Πατρίδας μας από τους ξένους και ντόπιους δυνάστες της και να την οδηγήσουμε στον δρόμο της προόδου και της ευημερίας. Είναι βέβαιο ότι με την συμμετοχή όλων μας θα το επιτύχουμε σύντομα».
 
19 Οκτ 13, Δημ. Καβαρλής, Δήμος Νεάπολης-Συκεών
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου