--ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ------ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΕΔ ΚΑΙ ΣΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ

....www.syndesmosee.org .... ... Η ΜΟΝΗ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.... ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ...

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Τελειώσατε κύριοι!

Οταν μετά από σαράντα σχεδόν χρόνια "Δημοκρατικού Βίου" εχουμε οδομαχίες και σκοτωμούς ανθρώπων το αβίαστο συμπέρασμα του απλού Ελληνα οικογενειάρχη είναι οτι αυτοί οι οποίοι χειρίστηκαν τα πολιτικά πράματα της χωρας οχι μόνο δεν τα κατάφεραν αλλά οδήγησαν (οδηγούν;) τους Ελληνες πολίτες με την καλλιέργεια του πολιτικού φανατισμού σε λίαν επικίνδυνες ατραπούς.

Η φτώχεια ,η ανέχεια, η (συνήθης πλέον) εικόνα του σκυμένου ανθρώπου πάνω από κάδους, τρέφουν την οργή του κάθε πολίτη που βλέπει τη ζωή του και των παιδιών τη ζωή να βουλιάζει στό βούρκο της πιό ξεφτιλισμένης πραγματικότητας που δεν του άξιζε.
Ψάχνει τρόπους να βγάλει τη συσσωρευμένη του οργή μέσα από "κόμματα" και αποκόμματα που ξεφύτρωναν και ξεφυτρώνουν καθημερινά με επίδοξους εθνοσωτήρες αμφισβητουμένου ήθους και θλιβερα μειωμένου άθροίσματος ικανοτήτων και χαρισμάτων που πρέπει να διακρίνει αυτούς που "κοιτούν" θύλακες εξουσίας.

Και μη έχοντας κάτι καλύτερο διαλέγει αυτούς που φωνάζουν πιό πολύ.. ενώνοντας τη φωνή του με τις κρυγές τους. Αλλά επί ματαίω.
Ετσι, φτάσαμε σαράντα σχεδόν χρόνια από τη λεγόμενη μεταπολίτευση να 'εχουμε ΠΑΛΙ φανατισμό-διχασμό-οδομαχίες-σκοτωμούς -ανεργία- φυγή των παιδιών μας σ άλλους τόπους, αδειάζει η Ελλάδα από Ελληνες !! Απαγορεύονται οι γέννες !! ανατριχιαστικές αλήθειες που οδηγούν το λαό σε φυγή απ τη χώρα ή απ τή ζωή (...) που σπρώχνουν τον άνθρωπο στο μίσος εναντιον της κάθε μορφής εξουσίας.

Τελειώσατε κύριοι !
"Κύριοι" της πολιτικής ζωής του τόπου δεν είστε μόνον ανίκανοι και κυνηγοί με κάθε τρόπο της εξουσίας για την εξουσία αλλά την
επικινδυνότητα της πολιτικής σας την βλέπουμε στη ματωμένη ασφαλτο του χθές και πιθανόν στις ματωμένες προεκτάσεις τέτοιων αποτρόπαιων συμβάντων αύριο.

Να φύγετε κύριοι !!
Να έλθουν άλλοι .. Πιθανόν πιό ικανοί, πιθανόν πιό ηγέτες, αλλά σίγουρα πιό πατριώτες, αλλά σίγουρα πιό Ελληνες..
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Νίκος Καρακώστας
Μέλος ΑΠΣ/ΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου